ΚΟΖΑΝΗ - Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια από τον ΣΜΑ Βελβεντού

Με το μήνυμα ‘’πάτα ΦΡΕΝΟ στην ταχύτητα, δώσε ΓΚΑΖΙ στα όνειρα σου ‘’ ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού σε συνεργασία με την Τροχαία Κοζάνης, διοργανώνει εκδήλωση για την οδική ασφάλεια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού και απευθύνεται στους μαθητές του δημοτικού, γυμνασίου, και λυκείου Βελβεντού στους γονείς ,αλλά και σε όλους εμάς που κινούμαστε καθημερινά στο δρόμο. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για όποιον επιθυμεί από τις γύρω περιοχές να την παρακολουθήσει.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διαπαιδαγωγηθούν μέσα από τις ομιλίες από ειδικούς που θα ακολουθήσουν και από την προβολή video σε θέματα που αφορούν την οδική ασφάλεια. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου ώστε να επιδεικνύουν τον ανάλογο σεβασμό τόσο προς τους άλλους οδηγούς όσο και προς τους πεζούς και να οδηγούν με σεβασμό και σύνεση τηρώντας τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Λώρης Μελετόπουλος “El-Em”, Μελος  της ΟΜΑΕ/ΕΠΑ, συνοδηγός αγώνων ράλλυ και Πολυπρωταθλητής Ελλάδας και ο Διόγκαρης Σπυρίδων, Διοικητής της  τροχαίας Κοζανης.  Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος του West Channel, Δημήτρης Βακρατσάς.  Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν 4 ποδήλατα με το απαρίτητο κράνος για τους μικρούς φίλους που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)