Πότε θα πληρωθεί το Κοινωνικό Μέρισμα

Στις 20 με 21 Δεκεμβρίου 2017 θα πιστωθεί σε όλους τους δικαιούχους το κοινωνικό μέρισμα όπως εκανε γνωστό σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Καρέλλας. Παράλληλα μέσα στην ημέρα θα ενεργοποιηθεί η επιλογή στο koinonikomerisma.gr για την προσθήκη των νεογέννητων του 2017

Συγκεκριμένα σήμερα θα ενεργοποιηθεί στο koinonikomerisma.gr η επιλογή για την προσθήκη νέων μελών οικογένειας ώστε να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα σύμφωνα με τον πραγματικό αριθμό μελών των οικογενειών αφού θα μπορέσουν  να συμπληρωθούν οι γεννήσεις του 2017. Η πληρωμή θα γίνει σε όλους την ίδια ημέρα με πιθανές ημερομηνίες την 20η και 21η Δεκεμβρίου.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου στο www.koinonikomerisma.gr και με τη χρήση των κωδικών του taxis και του αριθμού ΑΜΚΑ. Με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην πλατφόρμα ενημερώνεται κάθε ενδιαφερόμενος εάν δικαιούται το επίδομα και τι ποσό θα λάβει. Όσοι είναι άνω των 70 ετών και λαμβάνουν σύνταξη ή επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων από τον ΟΓΑ, το επίδομα θα πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό τους.

Πληροφορίες dikaiologitika.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)