ΦΛΩΡΙΝΑ - Κυνηγός αφήνει τα σκυλιά να βασανίζουν τραυματισμένο αγριογούρουνο και ανεβάζει το βίντεο στο facebook (Βίντεο)


Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε το www.zoosos.gr το βίντεο που ανέβασε στο facebook - και αποδεικνύει τον βασανισμό αγριογούρουνου με κυνηγόσκυλα - κυνηγός από τη Φλώρινα, ο οποίος με καμάρι δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν τα νεκρά αγριογούρουνα που εκείνος και οι φίλοι του σκότωσαν, αλλά ευτυχώς δείχνουν και τον αριθμό κυκλοφορίας του αγροτικού Ι.Χ. του.





Αν δεν παίζει το βίντεο δείτε το εδώ

Αυτός ο «οικολόγος», ο γνήσιος «διαχειριστής» της φύσης δεν αρκέστηκε φυσικά στα στιγμιότυπα με τα νεκρά ζώα. Στις 18 Νοεμβρίου 2017 δημοσίευσε και το βίντεο διάρκειας 1:42'', το οποίο μπορείτε να δείτε, που δείχνει ότι ο ίδιος (και οι φίλοι) του άφησαν τα σκυλιά να δαγκώνουν το τραυματισμένο (προφανώς πυροβολημένο) αλλά ακόμα ζωντανό αγριογούρουνο, που δεν μπορεί να κουνηθεί για να ξεφύγει, και σέρνεται ανήμπορο σ’ ένα χωράφι, ενώ τα κυνηγόσκυλα του επιτίθενται ξανά και ξανά…
Οι κατηγορίες σε βάρος του όταν σχηματιστεί η δικογραφία θα πρέπει να αφορούν όχι μόνο τη δημοσίευση του βίντεο αλλά και τον βασανισμό του ζώου καθώς ξεκάθαρα η νομοθεσία απαγορεύει και τον βασανισμό του θηράματος αλλά και ο νόμος 4039/2012 (άρθρο 12) τη «χρησιμοποίηση ζώων για οποιοδήποτε είδος μονομαχίας». Θυμίζουμε δε ότι το διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση καταδίκης για βασανισμό ζώου - ακόμα και αν αυτό είναι θήραμα - είναι 30.000 ευρώ.
Αυτά και άλλα πολλά κάνουν οι κυνηγοί και αποδεικνύουν τα δολοφονικά τους ένστικτα, το δήθεν αντριλίκι και τη μαγκιά (εκ του ασφαλούς) κυρίως όμως τον σαδισμό αφού απολαμβάνουν και να βλέπουν και να βασανίζουν ζώα, τα οποία δεν μπορούν να αμυνθούν… 


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς