Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος για τα 22 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα: «Τέτοιο καιρό κάθε μέρα που περνά είναι μια μαχαιριά...» (Βίντεο)

Συγκινεί ο Κώστας Γιαννόπουλος για τα 22 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα: «Τέτοιο καιρό κάθε μέρα που περνά είναι μια μαχαιριά...» (Video)22 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από την απώλεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, του παιδιού που η ευχή του έκανε το "Χαμόγελο του παιδιού" να υλοποιηθεί.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το "Χαμόγελο του παιδιού" και την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του παιδιού" αναφέρθηκε και στην απώλεια του γιου του, που "έφυγε" από τη ζωή στις 22 Δεκεμβρίου 1995.

«Αυτό το μοναδικό παιδί έχει δώσει στη ζωή μου και μετά το θάνατό του την δυνατότητα να επιβιώνω μέσα από αυτό, σαν άνθρωπος και σαν πατέρας, αλλά από την άλλη μεριά τέτοιον καιρό, κάθε μέρα που περνάει, καταλήγοντας 22 Δεκεμβρίου, είναι μια μαχαιριά... Το καταλαβαίνουν οι γονείς που έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία...» τόνισε ο ίδιος.

Δείτε το απόσπασμα...


entertv.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς