ΦΛΩΡΙΝΑ - Γιάννης Βοσκόπουλος: «Προχωρά κανονικά η τηλεθέρμανση» – Τι είπε και για άλλα θέματα της επικαιρότητας (Βίντεο)

Γιάννης Βοσκόπουλος: «Προχωρά κανονικά η τηλεθέρμανση» – Τι είπε και για άλλα θέματα της επικαιρότητας (video)Σε μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας που απασχολούν πολίτες και δημοτική αρχή αναφέρθηκε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αντιδημάρχων.
Παράλληλα, ανακοίνωσε και επίσημα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, σημειώνοντας πως «έχουμε ολοκληρώσει πάνω από το 90% των υποσχέσεων μας».
Επιγραμματικά ανέφερε:
Για την τηλεθέρμανση ανέφερε πως ο κεντρικός αγωγός που ξεκινά από τη Μελίτη και φτάνει στη Φλώρινα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και την άνοιξη θα ολοκληρωθεί και αυτό που υπολείπεται. Επίσης, την άνοιξη θα ξεκινήσει ο κεντρικός αγωγός από το αντλιοστάσιο προς τη Φλώρινα, αλλά και οι κεντρικοί αγωγοί μέσα στην πόλη. Παράλληλα, ανέφερε πως υπάρχει σχεδιασμός για την υλοποίηση του έργου και πως το έργο θα ξεκινήσει από την περιφέρεια προς το κέντρο (από την περιοχή «Αρβανίτικα»).
Σχετικά με την πρόσφατη δημοσκόπηση της Κάπα Research δήλωσε πως το δείγμα είναι πολύ μικρό (150 άτομα στην Π.Ε. Φλώρινας) και πως έγινε μέσω των social media και διανεμήθηκε από συνεργάτες του Περιφερειάρχη. «Είναι ένα γκάλοπ «μαϊμού» κατά κάποιον τρόπο και δεν με αγγίζει καθόλου» είπε χαρακτηριστικά.
Για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης ο κ. Βοσκόπουλος τόνισε πως το κόστος έφτασε τις 16.000 ευρώ και πως ο διάκοσμος υπερτερεί άλλων πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας.
Για τα αδέσποτα ο δήμαρχος υπογράμμισε πως με βάση την ισχύουσα νομοθεσία το πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Παρόλα αυτά, έχει βγει δημοπρασία για να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος που θα διαμορφωθεί ως Χώρος Φιλοξενίας, σε περίπτωση αλλαγής της νομοθεσίας. Τα αδέσποτα, σύμφωνα με τον κ. Βοσκόπουλο, στοιχίζουν πάνω από 100.000 ευρώ ετησίως (αμοιβή κτηνιάτρων, τσιπαρίσματα, εμβολιασμοί, στειρώσεις και διατροφή).
Δείτε στο video αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Βοσκόπουλος για τα παραπάνω, αλλά και για άλλα θέματα.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς