Οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας για την χορήγηση ασύλου στον ένα στρατιωτικό

Οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας για την χορήγηση ασύλου στον ένα στρατιωτικόΈνταση στις σχέσεις με την Αγκυρα, προκάλεσε η απόφαση της Δικαιοσύνης να δοθεί άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.
«Η Ελλάδα, που χορήγησε το δικαίωμα ασύλου σε έναν από τους οχτώ πραξικοπηματίες στο coup d'etat της 15ης Ιουλίου, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι μια χώρα που προστατεύει και εναγκαλίζεται πραξικοπηματίες με αυτή την απόφαση» αναφέρει η Αγκυρα και προσθέτει: «Αυτή η απόφαση, που θεωρούμε ότι έχει πολιτικά κίνητρα, αναμφισβήτητα θα έχει αναμφίβολα επιπτώσεις στις διμερείς μας σχέσεις με την Ελλάδα και στις κοινές περιφερειακές συνέργειες».


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, η 3η Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου, παρείχε άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό, συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου με το οποίο έφθασαν στη χώρα μας οι οκτώ στρατιωτικοί το περασμένο καλοκαίρι μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ήδη, ο Τούρκος αφέθηκε ελεύθερος από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού όπου ήταν κρατούμενος, λόγω της εκκρεμότητας της αίτησης ασύλου που είχε καταθέσει.

https://www.dikaiologitika.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς