Ραχήλ Μακρή: «Ο Τόσκας καλύπτει τους Ρουβίκωνες, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν μέρος του σχεδίου τους και εκφοβισμού του κόσμου που θα διαδηλώσει για την Μακεδονία»

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέλος της ομάδας των αυτοαποκαλούμενων αναρχοαντιεξουσιαστών «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ», αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου δήλωσε: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε «σφουγγαρίστρες» και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι «θα είναι η μέρα τους» και κάποιοι άλλοι θέλουν «να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες». Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους». 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, κληθείς να σχολιάσει τις απειλές του Ρρουβίκωνα είπε ότι: «Οι απόψεις της κυβέρνησης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν και να εκφράζουν το εθνικό συμφέρον, όμως η δουλειά της κυβέρνησης είναι να διαπραγματεύεται μέσω διαλόγου».

Ο Υπουργός ξεχνάει, ότι οι αρμοδιότητές του αφορούν τον θεσμικό του ρόλο, ως αρμόδιου για την προστασία των πολιτών και υποχρεούται να προβαίνει στις ενέργειες εκείνες, προκειμένου μέσω των υπηρεσιών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ασφαλείας, να οδηγήσει στην εισαγγελία τους γνωστούς στην κυβέρνηση του, αυτοαποκαλούμενους αναρχοαντιεξουσιαστές και όχι να τους καλύπτει με ανήκουστες δηλώσεις τύπου «είναι δικαίωμα τους να διαδηλώνουν».

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον Υπουργό, όπως αποσαφηνίσει τι εννοεί, ότι είναι δικαίωμα τους να διαδηλώνουν για το εθνικό συμφέρον ακραίες ομάδες, που μέσα από ιστοσελίδες τους απειλούν την ζωή πολιτών που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους, αυτό της διαδήλωσης για το εθνικό συμφέρον και όπως προτάσσει το Σύνταγμα για την άσκηση του πατριωτικού καθήκοντος του κάθε Έλληνα.

Σε αντίθετη περίπτωση σημαίνει, ότι οι γνωστές, στους ίδιους ομάδες, αποτελούν τμήμα του παρακράτους τους με σκοπό των εκφοβισμό πολιτών, προκειμένου να συνεχίσουν ακάθεκτοι το ξεπούλημα της χώρας και της Μακεδονίας.

Το Μέτωπο Νίκης, θέτει τον κ. Τόσκα υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί σε βάρος των διαδηλωτών την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου και δηλώνει ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει.



Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


 Μέτωπο Νίκης


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)