Τρόμος στην Τουρκία: Πρόβλεψη για σεισμό-μαμούθ – «Θα γίνει βιβλική καταστροφή» – Πότε θα «χτυπηθεί» η Κων/πολη

Τρόμο και πανικό προκαλούν στην Τουρκία οι προβλέψεις του γνωστού Τούρκου σεισμολόγου, Αχμέτ Ερτζάν, ο οποίος γνωστοποίησε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι τουλάχιστον τρεις ισχυροί σεισμοί αναμένεται ότι θα συγκλονίσουν την Κωνσταντινούπολη μετά το 2033 και σύμφωνα με τις προβλέψεις το χτύπημα του Εγκέλαδου θα επηρεάσει το 35% της ασιατικής πλευράς της πόλης και το 65% της ευρωπαϊκής.

Ο ίδιος εκτιμά ότι ο σεισμός που αναμένεται από το ρήγμα Βόρεια Ανατολή θα είναι 6,4 με 6,7 Ρίχτερ στην περιοχή μεταξύ Κιουτσιούκμετσε και Σιβρίαντα της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο μεταξύ Τεκίρνταγ και Σιλίβρι θα είναι μεταξύ 7 και 7,3 Ρίχτερ.

Όπως αναφέρει ο σεισμός δεν θα γίνει πριν το 2045, ωστόσο οι καμπάνες θα αρχίσουν να χτυπούν μετά το 2033. «Δεν πιστεύω ότι θα γίνει σεισμός μέχρι το 2033. Το πιο πιθανόν είναι να γίνει σεισμός μεταξύ 2040 και 2050», ανέφερε, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση που γινόταν σήμερα αυτός ο σεισμός θα υπήρχαν 15 – 20 χιλιάδες απώλειες ζωών και ..Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας