Euro 2020: Η… σοβαρή εθνική, έχει ελπίδα! Η κλήρωση της Ελλάδας στα προκριματικά

- Στο Nations League απέτυχε, αλλά αν... θυμηθεί το καλό της πρόσωπο, έχει ελπίδες να περάσει στα τελικά του Euro 2020 - Η Εθνική Ελλάδας έμαθε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα προκριματικά της διοργάνωσης - Ιταλία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν οι ομάδες που βρέθηκαν μαζί με τη "Γαλανόλευκη" στον 10 όμιλο - Δείτε τους 10 προκριματικούς ομίλους που προέκυψαν από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο
Στον 10ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2020 βρέθηκε η Εθνική Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (02.12.2018) στο Δουβλίνο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του προκριματικού γκρουπ την Ιταλία, τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, τη Φινλανδία, την Αρμενία και το Λιχτενστάιν.

Από τους υπόλοιπους ομίλους που προέκυψαν, ξεχωρίζει ο τρίτος, εκεί όπου βρίσκονται Ολλανδία και Γερμανία.

Οι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν από Μάρτιο μέχρι Νοέμβριο του 2019, ενώ οι πρώτες δύο ομάδες σε κάθε έναν από τους δέκα ομίλους των προκριματικών θα πάρουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Euro 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελική φάση θα διεξαχθεί σε δώδεκα ευρωπαϊκές πόλεις. Γι’ αυτό και στα προκριματικά θα λάβουν μέρος όλες οι χώρες, αφού δεν υπάρχει κάποια διοργανώτρια. Οι αγώνες θα γίνουν στο Λονδίνο, στο Άμστερνταμ, στο Μπακού, στο Μπιλμπάο, στο Βουκουρέστι, στη Βουδαπέστη, στην Κοπεγχάγη, στη Γλασκώβη, στο Μόναχο, στη Ρώμη και στην Αγία Πετρούπολη. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Η κλήρωση των προκριματικών του Euro 2020

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας