Κάντε τις ραγάδες σας λιγότερο ορατές

Οι γυναίκες πραγματικά μισούν τις ραγάδες τους και ψάχνουν όλα τα είδη και του τρόπους για να απαλλαγούν από αυτές. Οι ραγάδες εμφανίζονται ύστερα από απότομο τέντωμα τις επιδερμίδας και είναι αρκετά δύσκολο να απαλλαγούμε.

Τα πιο συνηθισμένα μέρη του σώματος που εμφανίζονται είναι κυρίως στην κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και το στήθος. Υπάρχουν τόσα πολλά και ακριβά προϊόντα στην αγορά που εγγυώνται ότι θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις ραγάδες, αλλά υπάρχουν και μερικές φυσικές λύσεις με αγνά προϊόντα, που επίσης μπορούν να βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Φυσικά έλαια για ραγάδες

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες, φυσικές επιλογές, για να απαλλαγείτε από ραγάδες

Ελαιόλαδο και λάδι καρύδας

Ελαιόλαδο και λάδι καρύδας
Ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία των ραγάδων, είναι να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο και λάδι καρύδας. Θα κρατήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και σφιχτή, έτσι με αυτόν τον τρόπο θα τις κάνει λιγότερο ορατές.

Έλαιο δεντρολίβανου

έλαιο δεντρολίβανου
Το έλαιο δεντρολίβανου είναι επίσης μια αποτελεσματική θεραπεία για ραγάδες. Βάλτε λίγο από αυτό στην περιοχή του σώματος που έχετε το πρόβλημα και κάντε απαλό μασάζ για 15 λεπτά. Το έλαιο του θα τονώσει την επιδερμίδα και της χαρίσει μια υπέροχη λάμψη.

Αμυγδαλέλαιο

Αμυγδαλέλαιο
Απλώστε λίγο αμυγδαλέλαιο στην περιοχή του σώματος που υπάρχουν ραγάδες και κάντε απαλό μασάζ, – από μόνο του το αμυγδαλέλαιο είναι ευεργετικό για κάθε τύπο δέρματος – Περιέχει βιταμίνες Β, Ε και Α, που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και υγιή.

Έλαιο από φύτρο σιταριού

Έλαιο από φύτρο σιταριού
Το συγκεκριμένο έλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, η οποία είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Αναμείξτε το συγκεκριμένο λάδι με λίγα έλαια από ροδοπέταλα και εφαρμόστε το μείγμα στην περιοχή που έχετε ραγάδες. Θα μειώσει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος και θα κρατήσει την επιδερμίδας σας υγιή επίπεδα.
Τέσσερις φυσικές λύσεις για να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές ραγάδες, με αγνά υλικά και έλαια, που επίσης θα μας χαρίσουν πιο υγιή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ