ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ελπίδες Μεσοποταμίας: Ο Κυριος «διδάσκω ήθος» ξαναχτύπησε!

Σήμερα στο γήπεδο της Μεσοποταμίας ήταν η τελευταία για φέτος παράσταση του κυρίου που μας διδάσκει κάθε Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικό ήθος! Σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, όχι τόσο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών, μας έδειξε ποσό ταλέντο διαθέτει και στην υποκριτική αφού το σύνολο των «ποδοσφαιρικών του παιδιών» έκαναν ακριβώς αυτά για τα οποία είναι καλος ο δάσκαλος! Συνεχείς ειρωνεία, προκλήσεις σε παίχτες και κόσμο και βεβαίως θέατρο!
Εμείς σεβόμαστε τους παίχτες κάθε ομάδας και χαιρόμαστε για τον τσαμπουκά που διαθέτει ο καθένας από αυτούς γι αυτό και δεν κατακρίνουμε συμπεριφορές παιχτών και ποσό μάλλον νεαρών! Δεν ξεχνάμε όμως συμπεριφορές παραγόντων-προπονητών που μέσα από αυτούς μαθαίνουν οι νέοι!
Σίγουρα ήταν πλήγμα για σας το σκορ του δεύτερου γύρου (6-1) και γι αυτό ίσως να βγήκε τέτοια συμπεριφορά από μέρος σας!
Ίσως πάλι να ήταν πλήγμα που δεν μπορούσαν να παίξουν παράνομοι ποδοσφαιριστές!
Παρόλα αυτά εμείς,το χωριό κάτω από το ποτάμι όπως μας λέτε, συγχαίρουμε την ομάδα σας για την νίκη και ευχόμαστε ότι καλύτερο στα παιδιά που όντως διαθέτουν ταλέντο!

Υ.Γ. Σας προσκαλούμε όλους στην φιέστα που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο της Μεσοποταμίας!


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Σελήνη δείχνει άνυδρη αλλά χάνει 200 τόνους νερού κάθε χρόνο. Η έρευνα της NASA για το νερό που κρύβει κάτω από την επιφάνειά της

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές