Kinky sex, τόλμα το και τρέλανέ τον! Υπάρχουν πράγματα, που δεν θα έκανες ποτέ. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ!

Kinky sex, μπορεί στο άκουσμά του και μόνο να το παρεξηγείς, και δεν σου περνάει ούτε στιγμή από το μυαλό να το δοκιμάσεις. Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Υπάρχει τρόπος, να κάνεις το σεξ μαζί του πιο ενδιαφέρον, με πολλές επιλογές και απρόβλεπτο! Με το kinky στοιχείο να πρωταγωνιστεί, μέχρι εκεί που τα δικά σου όρια αντέχουν. Μην φαντάζεσαι υπερβολικά πράγματα και εξωπραγματικές για το δικό σου κεφάλι καταστήσεις. Κάνε το αγόρι σου να εθιστεί μαζί σου, και να μη μπορεί να σε συγκρίνει με καμία άλλη. Το μυστικό είναι ένα και βασικό, να μπεις στο μυαλό του, και όταν θα είσαι μέσα σε αυτό, να προσπαθήσεις να το τρελάνεις. Κάνε το αγόρι σου να σε σκέφτεται και να τα χάνει. Δημιούργησέ του εικόνες και φαντασιώσεις που μόνο στην σκέψη τους θα τον αναστατώνουν.

Δημιούργησε ένα ιδανικό σκηνικό στον χώρο σου. Κεριά, χαμηλός φωτισμός, ωραία σεντόνια και φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία! Που σημαίνει, έναν δονητή, χειροπέδες, μάσκα προσώπου και λιπαντικό. Αυτά είναι τα must have σου. Μην τρομάζεις! Θα δεις που στο τέλος θα σου αρέσει όλο αυτό το παιχνίδι και θα θες να κάθεσαι με τον φίλο σου όλη την ώρα στο κρεβάτι, παίζοντας «βρώμικα» παιχνίδια!

Υποδέξου τον με ένα σετ άκρως αισθησιακά εσώρουχα, χωρίς να πείτε πολλά, οδήγησέ τον προς την κρεβατοκάμαρα, και ψιθύρισε του στο αυτί πως θες να παίξετε ένα παιχνίδι οι δυο σας. Πες του να ξαπλώσει, και δέσε τα μάτια του, στην συνέχεια βάλε λίγο λιπαντικό στο επίμαχο σημείο του και χάιδεψε τον απαλά. Η αίσθηση του λιπαντικού θα τον αναστατώσει και δεν θα κρατιέται, κράτα τον όμως στην θέση του! Συνεχίζεις με στοματικό, με προσοχή και αργούς ρυθμούς. Συνέχισε για λίγη ώρα και λύσε τα ματιά και χέρια του. Ήρθε η στιγμή να πας κοντά του και να του ψιθυρίσεις πως τώρα ήρθε η ώρα να δέσει τα δικά σου χέρια και μάτια και να παίξει αυτός με τον δονητή πάνω σου. Άστον να κάνει ότι θέλει, και καθοδήγησε τον, χωρίς καμία συστολή για το τι ακριβώς θες να σου κάνει. Με ωραίο και γλυκό τρόπο πάντα, μην το φοβίσουμε το αγόρι.

Όταν τελειώσει και αυτό το παιχνίδι, θα περάσετε στο ψητό! Πλέον δεν κρατιέσαι, και εσύ αλλά και αυτός να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο που δεν είναι άλλο από το σεξ. Για να είναι kinky όμως, θα πρέπει να τολμήσεις και να τους δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω. Λίγο ξύλο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Φυσικά όσο αντέχεις, και δεν ξεπερνάει τα δικά σου όρια. Αν θες πιο δυνατά, πες του το, αν πάλι πονέσεις πες του το!

Μην φοβάσαι να πεις στον φίλο σου τι θες να σου κάνει. Μην ντρέπεσαι και μην έχεις κανέναν απόλυτος ενδοιασμό και  φραγμό. Γιατί το σεξ είναι κάτι πολύ όμορφο και πρέπει να το ευχαριστιέσαι!

Αν κάνεις όλα όσα σου είπα, δεν θα μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του για τις επόμενες ημέρες. Φρόντισε να του υπενθυμίζεις ότι ακριβώς κάνατε, με μικρά, περιεκτικά και σεξυ μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας! Το σίγουρο είναι πως θα θέλει να φεύγει κάθε φορά νωρίτερα από το γραφείο!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καστοριάς Ελένη Κάκκου

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Αποκλεισμός της Εφορείας από τους Αγρότες της Καστοριάς (Φώτο - Βίντεο)