ΚΟΖΑΝΗ - Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι φοιτήτριες – φοιτητές του τμήματος Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή τις δηλώσεις του Πρύτανη Στέργιου Γκανάτσιου (Βίντεο)

Σε κινητοποιήσεις, μετά από τη σημερινή μεσημεριανή έκτακτη Γενική Συνέλευση, προχωρούν οι φοιτητές – φοιτήτριες του τμήματος Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα, με αφορμή τις δηλώσεις του Πρύτανη ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Στέργιου Γκανάτσιου, που αναδείχθηκαν μέσα από το προχθεσινό δελτίο ειδήσεων του West Channel και τις οποίες δημοσίευσε διαδικτυακά το kozan.gr (δείτε σχετικά εδώ). 
Οι δηλώσεις του κ. Γκανάτσιου, ότι: » Όταν ήμουν στην Αθήνα, δέχτηκα απευθείας επίθεση από το νεοϊδρυθέν πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, γιατί κρατάμε το τμήμα Μαιευτικής (στην Πτολεμαΐδα), όταν δεν υπάρχει Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και ούτε ένας καθηγητής από το 2008″, θορύβησαν τους σπουδαστές του τμήματος, για ενδεχόμενο κλείσιμο ή μετεγκατάστασή του, στο μέλλον, προκαλώντας την έκτακτη Γενική ΣυνέλευσηΔείτε τι δήλωσε στο kozan.gr η πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών- φοιτητριών του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής Δ. Μακεδονίας, Ρούλα Περπερίδου, στο βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:


kozan.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια