Παραιτήθηκαν οι συνιδρυτές του Instagram. Ποιοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας του Instagram, οι συνιδρυτές της εφαρμογής, Κέβιν Σίστρομ και Μάικ Κρίγκερ, παραιτήθηκαν από τις θέσεις του εκτελεστικού διευθυντή και του υπεύθυνου τεχνικών υπηρεσιών.
Οι δύο ιδρυτές δεν έδωσαν εξήγηση για τους λόγους που επέλεξαν να αποχωρήσουν. Συγκεκριμένα, ο Σίστρομ ανάρτησε στο μπλογκ του ότι «σχεδιάζουν να έχουν κάποιο χρόνο εκτός εργασίας και να εξερευνήσουν την περιέργεια και τη δημιουργικότητά τους».
Στην ανακοίνωση δεν διαυκρινίζεται ποια θα είναι η τελευταία ημέρα που θα δουλεύουν για το Instagram. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι πολύ σύντομα θα διακόψουν.

Πηγή: Reuters
Σύμφωνα με το Bloomberg, οι συνιδρυτές παραιτήθηκαν μετά από έντονες συγκρούσεις που είχαν με τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Το θέμα των συγκρούσεων αφορούσε τις λειτουργίες του Instagram.
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ χαρακτηρίζει τους δύο ως εξαιρετικούς στη δουλειά τους.
«Έμαθα πολλά δουλεύοντας μαζί τους τα τελευταία έξι χρόνια και πραγματικά το απόλαυσα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο και ανυπομονώ να δω τα επόμενα βήματά τους», αναφέρει ο ιδρυτής του Facebook.
Για την ιστορία, το Facebook εξαγόρασε το Instagram το 2012, έναντι ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Το Instagram έχει φοβερή απήχηση στον κόσμο, ξεπερνώντας τους ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Η αρχική έκδοση του Instagram δεν περιείχε την ανταλλαγή μηνυμάτων και σύντομων βίντεο. Έκτοτε, έχει αναπτυχθεί σε όλο τον κόσμο.
Το Instagram ενσωμάτωσε το 2016 τη δυνατότητα των χρηστών να αναρτούν βίντεο και φωτογραφίες, που εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Την ίδια λειτουργία έχει και η εφαρμογή του Snapchat.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)