Γιατί οι πετυχημένοι και πλούσιοι άνθρωποι ξυπνούν στις 4 το πρωί – Μια συναρπαστική αλλά άγνωστη θεωρία

Θεωρία δισεκατομμυριούχων – Χρήσιμες πληροφορίες: Οι επιτυχημένοι άνθρωποι και ειδικότερα οι δισεκατομμυριούχοι ξυπνούν στις 04.00. Ο λόγος είναι πως θέλουν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία του εγκεφάλου για εκείνη την ώρα. Δηλαδή, εκμεταλλεύονται στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα εγκεφαλικά κύτταρα. Επίσης, δεν παραλείπουν να εκμεταλλευτούν και τη χημεία του εγκεφάλου.
Συγκεκριμένα, όταν κάποιος άνθρωπος ξυπνάει εκείνη την ώρα, ο εγκέφαλός του βρίσκεται ανάμεσα στο στάδιο της Θήτα και το στάδιο της Άλφα. Πρόκειται για εγκεφαλικά κύματα που παράγει, ο εγκέφαλος. Οπότε οι λειτουργίες του για τη βαθιά μάθηση ενεργοποιούνται στο έπακρο.
Από εκεί και πέρα, η προσοχή εντείνεται και συγκεντρωνόμαστε αβίαστα. Δηλαδή, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να σκεφτούμε, αυτά που χρειαζόμαστε. Αξίζει να αναφερθεί πως οι επιτυχημένοι άνθρωποι προσλαμβάνουν ερεθίσματα κατά τα είκοσι πρώτα λεπτά μετά την αφύπνιση.
Τα συγκεκριμένα ερεθίσματα είναι αυτά που δίνουν τον ρυθμό. Τα συγκεκριμένα ερεθίσματα καθορίζουν τη διάθεσή ενός ανθρώπου για το πως θα περάσει την υπόλοιπη μέρα του. Έτσι, οι άνθρωποι πρέπει να αποφεύγουν να τσεκάρουν τα e – mail τους μόλις ξυπνήσουν.
Αντιθέτως, πρέπει να επιλέγουν μια συνδυαστική δραστηριότητα. Μια δραστηριότητα, η οποία συνδυάζει τη μέγιστη συνειδητότητα, με τη χαλαρωτική επίδραση, όπως είναι για παράδειγμα, ο διαλογισμός.
Γιατί οι πετυχημένοι και πλούσιοι άνθρωποι ξυπνούν στις 4 το πρωί – Μια συναρπαστική αλλά άγνωστη θεωρία - Εικόνα 1
Θεωρία δισεκατομμυριούχων – Χρήσιμες πληροφορίες: Παρακάτω ακολουθεί βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τους τομείς, που ωφελείται, ο άνθρωπος, όταν ξυπνά στις 04.00 το πρωί

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)