ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το δυνατό lifting που άλλαξε την εικόνα της Καστοριάς

Δ. Λίτσκας: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας»

Ο κόσμος αισθάνεται, καταλαβαίνει και βλέπει πως ο Δήμος της Καστοριάς επιτέλους έχει αλλάξει. Μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά. Τι είναι αυτό όμως που πραγματικά συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και δεν γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια;
Ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος, Πρασίνου και  Πολιτικής Προστασίας Διονύσης Λίτσκας μιλώντας στους “Ορίζοντες”  παρουσίασε την αλυσίδα των εργασιών που πραγματοποιούνται τις τελευταίες 100 ημέρες στον Δήμο Καστοριάς και μίλησε για τη συνεργασία και την ανταπόδοση των πολιτών σε όλο αυτό το εγχείρημα.
Ρεπορτάζ: Χρύσα Κοσμίδου
Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες η νέα  Δημοτική Αρχή Καστοριάς, με Δήμαρχο τον Γιάννη Κορεντσίδη, κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της πόλης, να την καθαρίσει,  να την ομορφύνει και κυρίως να κάνει τους πολίτες να αισθανθούν πως πραγματικά κάποιος νοιάζεται για αυτούς και για την καθημερινότητά τους.
Σημαντικές παρεμβάσεις καλλωπισμού με αμελητέα έξοδα
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διονύσης Λίτσκας ενημέρωσε πως σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται εργασίες για να διατηρείται το πράσινο της πόλης σε καλή κατάσταση. Φυσικά, η Αντιδημαρχία Πρασίνου θέλησε να κάνει το ένα βήμα παραπάνω και προέβη στη δημιουργία βραχόκηπων σε διάφορα σημεία της πόλης της Καστοριάς.  «Σε συνεργασία με τα παιδιά της υπηρεσίας, προσθέσαμε όμορφες πινελιές στην πόλη μας. Τα οικονομικά του Δήμου μας, δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, έτσι με ένα αμελητέο κόστος πραγματοποιήσαμε παρεμβάσεις καλλωπισμού. Ο Δήμαρχός μας, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην καθημερινότητα των δημοτών», ήταν τα λόγια του κ. Λίτσκα.
Δια του  λόγου το αληθές, οι υπάλληλοι του Δήμου περισυνέλεξαν οι ίδιοι πέτρες από τα βουνά για τη δημιουργία των βραχόκηπων  και αγοράστηκαν λουλούδια με πολύ χαμηλό κόστος «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο», είπε ο λιτά ο Αντιδήμαρχος.
Στην παρούσα φάση, εργάζονται στην υπηρεσία Πρασίνου 10 υπάλληλοι (σ.σ.  6 μόνιμο προσωπικό και 4 μέσω της κοινωφελούς εργασίας) «Σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερους υπαλλήλους για αυτό και καταθέσαμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Έχουμε να διαχειριστούμε καθημερινά έναν τεράστιο Δήμο».
Δ. Λίτσκας: «Δεν ξεχνάμε ποτέ τα χωριά του Δήμου μας»
Στη σημερινή εποχή, το έργο του καθενός, καλώς ή κακώς,  κρίνεται…Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)