Το Google Maps σου δίνει πλέον τη δυνατότητα να ακολουθείς άλλους χρήστες

Μία νέα δυνατότητα ήρθε στο Google Maps.
ΗGoogle συνεχίζει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη διαδεδομένη εφαρμογή της, Google Maps, με πιο πρόσφατη αυτή κατά την οποία μπορεί ένας χρήστης να κάνει follow ένα άλλο. Έτσι, μπορεί κανείς να δει τις προτάσεις χρηστών από τα μέρη που επισκέπτονται, αλλά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα.
Όταν ανοίξετε το Google Maps θα δείτε στο κάτω μέρος μία μπάρα με 5 επιλογές (Explore, Commute, Saved, Contribute και Updates). Αν πατήσετε το «Updates» θα μεταφερθείτε σε μια ξεχωριστή ενότητα με αναρτήσεις από άλλους χρήστες, προτάσεις από τη Google για νέους προορισμούς, καταστήματα, μνημεία κλπ. που βρίσκονται κοντά σας, stories από νέα καταστήματα και πολλά άλλα που θυμίζουν ένα κανονικό κοινωνικό δίκτυο, όπως είναι το Facebook και το Instagram.
Σε περίπτωση που θέλετε να έχετε ένα ιδιωτικό προφίλ, ώστε να μη μπορεί να διαμοιραστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεών σας θα πρέπει να διαλέξετε την επιλογή «restricted’. Η δυνατότητα να κάνεις follow άλλους χρήστες φαίνεται αρκετά χρήσιμη αν βρίσκεσαι σε μια άγνωστη πόλη και θες να δεις τις προτάσεις των “τοπικών οδηγών”.

https://www.neolaia.gr
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα 2021: Στον «αέρα» το επίσημο site και το νέο σήμα της Επιτροπής

Τι κάνουν τα κορίτσια μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο (Φώτο +18)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Η συμβολή των Καστοριανών στην Ελληνική Επανάσταση

Tο πετρέλαιο θέρμανσης «έκαψε» τις επιχειρήσεις του κλάδου

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Διαδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα (Φώτο - Βίντεο)

«Μοιράζουν την ξυλεία στους δασικούς συνεταιρισμούς λες και είναι τσιφλίκι τους» – Οργισμένη επιστολή προέδρων Δασικών Συνεταιρισμών κατά του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας