Google Maps: Σου δίνει τη δυνατότητα να δεις την πολυκοσμία σε σημεία ενδιαφέροντος

Θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία λόγω κορωνοϊού; Το Google Maps σου έχει τη λύσει!
Ηπανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τη ζωή μας ριζικά. Από την καθημερινή χρήση μάσκας μέχρι την αποφυγή συνωστισμού τόσο στα μέσα μαζικής μεταφοράς όσο και την αποφυγή συνωστισμού
στην καθημερινότητα. Η Google Maps έρχεται να προσθέσει νέες υπηρεσίες για να μπορέσει να κάνει τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη σε ότι έχει να κάνει με τη νόσο Covid-19.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα που έγινε η προσθήκη του φίλτρου που δείχνει τον αριθμό κρουσμάτων ανά περιοχή. Τώρα, η Google προσθέτει ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο που μας δείχνει την πολυκοσμία σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος, όπως πάρκα, παραλίες, χώρους εστίασης, φαρμακεία και ότι άλλο θέλεις να τσεκάρεις.

Η Google θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης Google Duplex σε όσες περιοχές είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε να καλεί αυτόματα τις επιχειρήσεις και να τους ρωτά αν οι πληροφορίες που τις αφορούν εξακολουθούν να είναι σε ισχύ. Αυτό θα γίνεται γιατί η πανδημία μπορεί να έχει επηρεάσει, για παράδειγμα, τις ώρες λειτουργίας, ή να έχει βρεθεί κάποιο κρούσμα στην εν λόγω επιχείρηση και να έχει κλείσει.

Σύμφωνα με το Techgear, η αρχή θα γίνει από τις ΗΠΑ με την αναβάθμιση της υπηρεσίας για συσκευές Android, iOS και desktop. Σύντομα αναμένεται να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ελλάδα 2021: Στον «αέρα» το επίσημο site και το νέο σήμα της Επιτροπής

Τι κάνουν τα κορίτσια μέσα σε ένα στριπτιτζάδικο (Φώτο +18)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Η συμβολή των Καστοριανών στην Ελληνική Επανάσταση

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Διαδήλωση της Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα (Φώτο - Βίντεο)

«Μοιράζουν την ξυλεία στους δασικούς συνεταιρισμούς λες και είναι τσιφλίκι τους» – Οργισμένη επιστολή προέδρων Δασικών Συνεταιρισμών κατά του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας

Το τέλος της αθωότητας: Η πιο θρυλική καφετέρια της Ελλάδας, έγινε οίκος ανοχής (pics)