Οι πιο διάσημοι, πολύτεκνοι μπαμπάδες της σόουμπιζ -Ούτε πάει ο νους σου! (Φώτο)


%IMAGEALT.NOTAGS%
Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις... Μεγάλη η λίστα με τους άντρες που έχουν παραπάνω από τρία παιδιά τόσο στη διεθνή όσο και την εγχώρια σόουμπιζ. Ξεκίνα το μέτρημα
και... θαύμασε!
Ρεκόρ για τον "αθόρυβο" Κρις Ο' Ντόνελ, γνωστό και ως... "Ρόμπιν" του Μπατμαν!! Ο 45χρονοςηθοποιός έχει πέντε παιδιά και μάλιστα με την ίδια γυναίκα, την Κάρολαϊν, με την οποία παραμένει παντρεμένος!!! Τα παιδιά τους, λοιπόν, η Λίλι (γενν. 1999), ο Κρίστοφερ (γενν. 2000), ο Τσαρλς (γενν. 2003), ο Φίνλεϊ (γενν. 2006) και η Μέιβ (γενν. 2007)
Δεν έχουμε λόγια.
%IMAGEALT.NOTAGS%
60άρης και αειθαλής ο Μπρους Γουίλις έχει πέντε κόρες! Η Ράμερ (γεν. 1988), τη Σκάουτ (γεν. 1991) και την Ταλούλα (γεν. 1994) από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ και τις Μπέιμπελ Ρέι (γεν. 2012) και Έβελιν Πεν (γεν. 2014) από τον γάμο του με την Έμα Χέμινγκ.

%IMAGEALT.NOTAGS%
Στα 44 του χρόνια ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του, Ρέα, την Έλα Ρέι (γενν. 2003), τον Μάικλ (γενν. 2006), τον Μπρένταν (γενν. 2008) και την Γκρέις (γεννη. 2010)
Εδώ το ζεύγος με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους.
%IMAGEALT.NOTAGS%
Μια ζωή είναι παντρεμένος ο Γιάννης Πλούταρχος με τη Μαρία του -όπως έχει πει ο ίδιος επανειλημμένα- και έχουν μαζί πέντε παιδιά. Τρία κορίτσια και δυο αγόρια. Κωνσταντίνος, Παναγιώτα, Ελεονώρα, Κατερίνα και Γιώργος. Το επίθετο των παιδιών παρεμπιπτόντως είναι "Κακοσαίος", όπως και το επίθετο με το οποίο γεννήθηκε το καλό παιδί της ελληνικής πίστας.

%IMAGEALT.NOTAGS%
6 παιδιά έχει ο 51χρονος Μπραντ Πιτ μαζί με τη σύζυγό του, πια, Αντζελίνα Τζολί, τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. Ο μεγάλος, ο Μάντοξ (γενν. 2001) έχει καταγωγή από την Καμπότζη, ο Παξ (γενν 2004) από το Βιετνάμ και η Ζαχάρα (γενν. 2005) από την Αιθιοπία.
Τα βιολογικά παιδιά του ζεύγους είναι Σιλό που γεννήθηκε το 2006 στη Ναμίμπια και τα δίδυμαΝοξ και Βιβιέν που γεννήθηκαν το 2008 στη Γαλλία.
%IMAGEALT.NOTAGS%
8 παιδιά έχει ο 59χρονος Μελ Γκίμπσον. Τα επτά πρώτα από τον γάμο του με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Ρόμπιν και την πιο μικρή, τη Λουσία (γενν. 2009) από τη σχέση του με τηνΟκσάνα Γκριγκορίεβα.
Για την ιστορία πρόκειται για τη Χάνα (γενν. 1980) τα δίδυμα Έντουαρτ και Κρίστιαν (γενν. 1982), τον Γουίλι (γενν. 1985), τον Λούις (γενν. 1988), τον Μάιλο (γενν. 1990) και τον Τόμπι(γενν. 1999)
%IMAGEALT.NOTAGS%
Τέσσερις κόρες έχει ο Ίλια Ίβιτς με την Ελένη Πετρουλάκη: την 10χρονη Άννα- Μαρία, τις δίδυμες οκτάχρονες, Μίλα και Δωροθέα και την τεσσεράμιση ετών, Ηλιάνα

%IMAGEALT.NOTAGS%
Πέντε παιδιά έχει ο 42χρονος Τζουντ Λο με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Από τον γάμο του με τη Σέιντι Φροστ τον 18χρονο Ράφερτι, την 14χρονη Άιρις και τον 12χρονο Ρούμπι (ενώ παραμένει ενεργός πατριός και στον 24χρονο γιο εκείνης από προηγούμενη σχέση).
Από τη σύντομη σχέση του με το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ έχει την πέντε ετών Σοφία ενώ πριν από λίγους μήνες υποδέχτηκε το πέμπτο παιδάκι του, τη μικρή Άντα από μια σύντομη επίσης σχέση με το μοντέλο/τραγουδίστρια Κάθριν Χάρντινγκ.
Στη φωτογραφία ο Τζουντ η Σέιντι και τα μεγάλα παιδιά

Περισσότερα ΕΔΩ
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!



Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)