Έγινε και φέτος το θαύμα των Χριστουγέννων: Στειρωμένο λιοντάρι έγινε μπαμπάς! Ο Βρούτος απέκτησε τέκνον! Τρία για την ακρίβεια! (Φώτο)

Το θαύμα των Χριστουγέννων έκανε και φέτος το... θαύμα του και ένα στειρωμένο λιοντάρι έγινε μπαμπάς! Και μάλιστα όχι σε ένα αλλά σε τρία λιονταράκια - κουτάβια. Ο Βρούτος
στειρώθηκε όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός. Και όμως αυτός και η σύντροφός του, η Νάλα, που ζουν στο Πάρκο Λιονταριών Ντρακενστάιν, κοντά στο Κέιπ Τάουν, κατέπληξαν το προσωπικό του καταφυγίου όταν η Νάλα, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, γέννησε τρία λιονταράκια.
"Δεν είμαστε καταφύγιο αναπαραγωγής και ο Βρούτος είχε στειρωθεί πριν φτάσει στη σεξουαλική ωριμότητα. Υποθέταμε ότι η αγγειεκτομή ήταν επιτυχής επειδή τα τρία τελευταία χρόνια δεν είχε αποκτήσει απογόνους", είπε ο ιδιοκτήτης του πάρκου, ο Πολ Χαρτ. "Έτσι, τα λιονταράκια μας βρήκαν απροετοίμαστους", πρόσθεσε.
Το... απτόητο λιοντάρι θα επιστρέψει τώρα στον κτηνίατρο για να υποβληθεί και πάλι σε αγγειεκτομή.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν "Θαύμα των Χριστουγέννων" την εγκυμοσύνη της Νάλα ενώ κάποια έκαναν λόγο για "Λευκά Χριστούγεννα", όχι επειδή χιόνισε αλλά επειδή τα λιονταράκια είναι λευκά καθώς φέρουν μια ασυνήθιστη γενετική μετάλλαξη.
Η μητέρα και τα μικρά της, που ακόμη δεν έχουν βαφτιστεί, είναι πολύ καλά ενώ ο Βρούτος περιμένει το ραντεβού του με τον γιατρό.
Το Πάρκο Ντρακενστάιν είναι ένα ιδιωτικό καταφύγιο που σώζει αιχμάλωτα, κακοποιημένα λιοντάρια τα οποία, λόγω των συνθηκών στις οποίες μεγάλωσαν, είναι αδύνατον να αφεθούν και πάλι ελεύθερα στην άγρια φύση.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα