Εργασίες Κατακρήμνισης Επικίνδυνων Βράχων από την Π.Ε. Καστοριάς (Φώτο)

SONY DSC
Στην επαρχιακή οδό Λάγκα – Βράχο, στη θέση βρύση, βρέθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και υπηρεσιακοί
παράγοντες, προκειμένου να δουν από κοντά τα σημεία που θα παρέμβει με εργασίες της η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, για την κατακρήμνιση επικίνδυνων βράχων.
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από τις 4 έως τις 20 Απριλίου 2016. Κατά τις ημέρες αυτές η επαρχιακή οδός Λάγκα – Βράχου θα είναι κλειστή σύμφωνα με το ΦΕΚ 82/Β’/28-03-16 (ΑΔΑ 6ΔΥ8ΟΡ1Γ-Μ16). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια του οικισμού Νίκης, μέσω υφιστάμενης αγροτικής οδού, η οποία συντηρήθηκε και βελτιώθηκε για το σκοπό αυτό από τα μηχανήματα του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας.
Η δράση αυτή έτυχε της αποδοχής των κατοίκων μετά κι από δημόσια διαβούλευση που έγινε επί τόπου. Παρόλα αυτά η υπηρεσία εφιστά την προσοχή στους κατοίκους της περιοχής και παρακαλεί να ελαχιστοποιήσουν τις μετακινήσεις τους κατά την διάρκεια των εργασιών.





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

Ημερήσια Πρόβλεψη 30/11/2019

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συμμετοχή του Καστοριανού Ποδηλάτη Δημήτρη Κοντονίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων (Συνέντευξη)

Το Πελίτι Καστοριάς στη “18η Γιορτή Σπόρων Πελίτι & 2η Ολυμπιακή Γιορτή” (φωτο)

O Στέλιος Μαγαλίος στο Yolo cafe bar στη Μεσοποταμία

Δημοσιεύθηκε η απόφαση – Σε ισχύ τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ

KAΣΤΟΡΙΑ - Ο Κώστας Πατίδης από την Μεσοποταμία, στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «NOTA MIA» (Bίντεο)