Ροζ σκάνδαλο! Πασίγνωστο μοντέλο από την Ελλάδα κατηγορείται για εμπλοκή σε ροζ βίντεο (Φώτο)

Ροζ σκάνδαλο! Πασίγνωστο μοντέλο από την Ελλάδα κατηγορείται για εμπλοκή σε ροζ βίντεο (ΦΩΤΟ)Η ίδια κατέθεσε μήνυση στην ΓΑΔΑ.
 
Ο λόγος για την Τζοβάννα Μπουλιέρη, η οποία εργάζεται στην Κύπρο ως μοντέλο. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ένα βιντεάκι ροζ περιεχομένου με όνομα Τζοβάννα Μπουλιέρη που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό.
Η κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο φιλμάκι μαζί με τρεις άνδρες, ωστόσο, δεν έχει καμία ομοιότητα με το μοντέλο αλλά κάποιοι προφανώς για να τη διασύρουν έβαλαν το όνομα της. Οι διάλογοι που ακούγονται είναι στη κυπριακή διάλεκτο ενώ η κοπέλα δεν έχει τα τατουάζ, που έχει η Μπουλιέρη. Όλα δείχνουν ότι το βίντεο έχει γίνει με κρυφή κάμερα και κανείς δεν ξέρει πως το δημιούργησε και άρχισε να το κυκλοφορεί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Σταύρου από την Κύπρο η Τζοβάννα Μπουλιέρη κατέθεσε τελικά μήνυση στην δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος και όλων όσων χρησιμοποιούν το όνομα της σε σχέση με ένα ανύπαρκτο ροζ σκάνδαλο. Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας δήλωσε στο gossip-tv ότι : «Αυτός που κρύβεται πίσω από την ιστορία θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτό που έκανε στην νεαρή κοπέλα. Έχω εντολή από την οικογένεια της να μην σταματήσω μέχρι να βρώ τον υπεύθυνο αυτής της χυδαίας συκοφαντίας».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς