"Γριβάδι ταβά" από την Καστοριανή Ελεάννα Βλαχοπούλου (Συνταγή - Φώτο)

"Γριβάδι ταβά" από την Καστοριανή Ελεάννα Βλαχοπούλου.

Δείτε την συνταγή 





ΥΛΙΚΑ


1 ψάρι γριβάδι 
3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε χοντρές ροδέλες
3 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
3 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά
λίγο κόκκινο πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά το ψάρι μας και το αλατίζουμε μέσα και έξω.Σε ενα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε το μισό απο το ελαιόλαδο, τις σκελίδες του σκόρδου και το ένα φλιτζανάκι του καφέ απο την τριμμένη φρυγανιά.Τοποθετούμε στο κέντρο του σκέυους  το ψάρι και γύρω γυρω τις κομμένες ντομάτες και τις πιπεριές.Ρίχνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε το ψάρι με την υπόλοιπη τριμμένη φρυγανια και το κόκκινο πιπέρι.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.




Πηγή


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

  1. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τόν καστοριανο πώς να μαγειρέψουμε το Γριβάδι
    Το μαγείρεψα όπως είναι εδώ η συνταγή της κυρίας.
    Προσοχή μιλάμε για Γριβάδι μόνο Καστοριάς.
    Τέλεια συνταγή
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλεια συνταγή το μαγείρεψα και βγήκε πολύ νόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)