Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Νικολόπουλο

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο ΝικολόπουλοΗ 17χρονη κόρη του δίνει τη μάχη για τη ζωή στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου
Την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής της δίνει η μόλις 17 ετών κόρη
του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αιφνίδιο πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Η μικρή Νίκη Νικολοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, το  βράδυ του περασμένου Σαββάτου αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».
Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Εξαιτίας της σοβαρότητας του περιστατικού, κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα παιδιά του
Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Στο πλευρό της εκτός από τους γονείς της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια της Αφροδίτη, Γιάννης και Ανδρέας.
Χθες το απόγευμα, ο βουλευτής Αχαΐας ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της αγαπημένης του κόρης με το συγκινητικό μήνυμα «Η Νίκη μας. Ο Άγγελός  μας».

Πηγή

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)