20 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που δύσκολα πιστεύεις πως κάποτε ήταν ζευγάρι! (Φώτο)

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως η Μίλα Κούνις  και ο Μακόλεϊ Κόλκιν έβγαιναν για οχτώ ολόκληρα χρόνια, η Demy Moore με τον εκκεντρικό συγκάτοικο του πρώην συζύγου της Αστον Κούτσερ στο Two and a Half Men ή πως ο Αγγελος Διονυσίου έβγαινε για ένα φεγγάρι με την Σοφία Αλιμπέρτη και ο Νίκος Γκάλης με την Αλέκα Καμηλά!

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έβγαιναν κατά καιρούς με άλλους συναδέλφους δημιουργώντας εκρηκτικούς και σχεδόν ασύλληπτους ερωτικούς συνδυασμούς!

Εμείς σας παρουσιάζουμε 20 Ελληνες και ξένους διάσημους που παρά το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι κατάφεραν να διατηρήσουν τις σχέσεις τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμη και για πολλά χρόνια!
<p>Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Μάριος Φραγκούλης είχε σχέση πάνω από 10 χρόνια με την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου! Εφτασαν μέχρι και στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά δεν τα ανέβηκαν...</p> <p>Tom Cruise - Sofia Vergara: Τους σύστησε ο Γουίλ Σμιθ και έβγαιναν επί ένα χρόνο!</p> <p>Ο Άλκις Κουρκουλος και η Αφροδίτη Σημίτη υπήρξαν αθόρυβο ζευγαρι για πολλά χρόνια.</p> <p>Wilmer Valderrama - Mandy Moore: Πριν την μακρόχρονη σχέση του με την Demi Lovato, ο Valderrama έβγαινε με την Moore για ένα χρόνο! </p> <p>Wilmer Valderrama - Mandy Moore: Πριν την μακρόχρονη σχέση του με την Demi Lovato, ο Valderrama έβγαινε με την Moore για ένα χρόνο! </p> <p>John Mayer - Taylor Swift: Οι δυο τους έβγαιναν για ένα χρόνο μετά τη συνεργασία τους στο τραγούδι του πρώτου  “Half of My Heart”  το 2009.</p> <p>Πριν από το γάμο της με τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς έζησε έναν κεραυνοβόλο έρωτα με το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.</p> <p>Jake Gyllenhaal - Kirsten Dunst: Ελάχιστοι γνωρίζουν πως οι δυο τους έβγαιναν δυο χρόνια!</p> <p>Γιώργος Σιγάλας- Βίκυ Κουλιανού: Το 1998 το μοντέλο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον μπασκετμπολίστα. Μάλιστα το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που οι δηλώσεις του τύπου «βρήκα τον άνθρωπό μ<p>Ryan Gosling - Sandra Bullock: Παρά τα 16 χρόνια που τους χωρίζουν (η Μπούλοκ του ρίχνει αρκετά), οι δυο τους έμειναν μαζί ένα χρόνο. </p> <p>Αγγελος Διονυσίου- Σοφία Αλιμπερτη: </p>  <p>Αρχές της δεκαετίας του '80: Εκείνος σημείωνε τότε τεράστια επιτυχία, ενώ η Σοφία ήταν το νέο αστέρι στις ταινίες του Δαλιανίδη. Από τη στιγμή <p>Robert Downey Jr. - Sarah Jessica Parker: Και όμως! Οι δυο τους έβγαιναν για εφτά χρόνια. Ο αλκοολισμός του πρώτου ήταν η αιτία του χωρισμού τους!</p> <p>Ben Affleck - Gwyneth Paltrow: Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα του Bounce, όμως τα πάθη του Αφλεκ (αλκοολισμός και χαρτοπαιξία) ήταν η αιτία του χωρισμού τους.</p> <p>Nick Lachey - Kim Kardashian:Οι δυο τους έβγαιναν για λίγο καιρό μετά τον πολύκροτο χωρισμό του πρώτου από την Τζέσικα Σίμσον.</p> <p>Chris Evans - Jessica Biel: Η κυρία Τιμπερλέικ έβγαινε επί πέντε ολόκληρα χ΄ρονια μετον Κρις Εβανς!</p> <p>Matt Damon - Minnie Driver: Και όμως οι δυο τους είχαν μία σύντομη ερωτική σχέση, πριν η τωρινή του γυναίκα, Luciana Barroso του κλέψει την καρδιά.</p> <p>Brad Pitt - Gwyneth Paltrow: Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα του Seven και έμειναν μαζί δυόμισι χρόνια!</p> <p>Jon Cryer -Demi Moore: Και όμως, ο συγκάτοικος του Αστον Κούτσερ (πρώην συζύγου της Μουρ) είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με την Μουρ! Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Cryer το 2015 και σείστηκε το Χόλιγου<p>Brad Pitt -Thandie Newton: Δύσκολα θα πίστευε κανείς πως αυτοί οι δύο βγαίνανε μαζί. Και όμως, γνωρίστηκαν το 1994 στην ταινία Συνέντευξη από έναν βρικόλακα» και άναψε η σπίθα μεταξύ τους!</p<p>Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι ο Μακόλεϊ Κόλκιν και η Μιλα Κούνις ήταν μαζί 8 χρόνια!</p>

stroumfaki.org

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς