Πολλά τα παράπονα από τους έμπορους που συμμετείχαν στην Εμποροπανήγυρη της Μεσοποταμίας στην Καστορια

Πολλά τα παράπονα από τους εμπόρους που συμμετείχαν στην
Εμποροπανήγυρη της Μεσοποταμίας. Εκτός του ότι δεν υπήρχε αγοραστικό ενδιαφέρον από τους καταναλωτές, μεγάλα ήταν και τα προβλήματα με τις παράγκες που είχαν κατασκευαστεί διότι, όπως μας ανέφεραν, δεν ήταν σωστά τοποθετημένες οι τέντες με αποτέλεσμα όταν έβρεχε όλα τα νερά να πέφτουν μέσα και πάνω στους πάγκους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν πολλά από τα εμπορεύματα τούς και εκτός αυτού αυτές οι παράγκες ήταν προχειροδουλειά... αφού δεν είχαν σκεφτεί καν να τις ενώσουν την μια με την άλλη από το μπροστινό μέρος και έτσι οι διάδρομοι που περνούσε ο κόσμος ήταν εκτεθειμένοι στην βροχή και στον ήλιο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί κόσμος ούτε τις ώρες που είχε πολύ ήλιο ούτε και φυσικά τις ώρες που έβρεχε.
Όλα αυτά μαζί και με την οικονομική κατάσταση του κόσμου συνέβαλε στο να μην δουλέψουν οι έμποροι και πολύ από αυτούς να μην βγάλουν ούτε τα έξοδα τους.

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά κάποιοι από τους εμπόρους" δεν θα ξανά κάνουμε το λάθος να έρθουμε σε αυτό το πανηγύρι".

Κάλο θα είναι οι υπεύθυνοι του πανηγυριού την επόμενη φόρα να το μελετήσουν λίγο καλύτερα και να μην κάνουν προχειροδουλειές.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς