Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στη φυλακή

Πώς βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στη φυλακήΟι ευαισθησίες του και η ανάγκη να προσφέρει βοήθεια τον έχει
κάνει πολλές φορές να επισκεφτεί ηλικιωμένους αλλά και ιατρικά κέντρα της Action Aid.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη που αυτή τη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας espresso βρέθηκε στο Ειδικό κατάστημα Κράτησης Κασσαβέτειας κοντά στον Αλμυρό Βόλου προκειμένου να μιλήσει με τους ανηλίκους που φιλοξενούνται εκεί. Ο tattoo artist συναντήθηκε μαζί τους στα πλαίσια μιας σειράς δραστηριοτήτων που στόχο έχει την κοινωνική επανένταξη των παιδιών.

Ο παρουσιαστής του World Party μοιράστηκε με τους παρευρισκομένους, τις εμπειρίες του και τις ιστορίες από τα ταξίδια του. Δεδομένου ότι στο σωφρονιστικό ίδρυμα κρατούνται 20 ανήλικοι διάφορων εθνικοτήτων, στόχος της συνάντησης ήταν, μεταξύ άλλων, η ενημέρωση των παιδιών για τις κουλτούρες διαφορετικών πολιτισμών.

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έδειξαν όταν ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε ο ίδιος στη ζωή του. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης παρευρέθηκε και σε εκδήλωση των Λυκείων Αλμυρού.

 www.el.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Το πιο δυνατό τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή στον κόσμο εναντίον τείχους πάγου 1,5 μέτρου! (βίντεο)

Πώς κλείνετε ραντεβού για εμβολιασμό. Δείτε αν ανήκετε στις πρώτες ομάδες που θα εμβολιαστούν

"Έξυπνα" αυτοκίνητα στους δρόμους μέχρι το 2030

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Σεμινάριο στον Σχεδιασμό και Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3DX – Design & 3D Printing Workshop»

6 μυστικά για να αυξήσουμε τη διάρκεια ζωής των φρούτων και των λαχανικών