ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Αυτό θα πεί αφοσίωση στο επάγγελμα – Αστυνομικίνα με.. μπικίνι συλλαμβάνει κακοποιό! (Φώτο)

ΦΟΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Αυτό θα πεί αφοσίωση στο επάγγελμα – Αστυνομικίνα με.. μπικίνι συλλαμβάνει κακοποιό! (photo)Όταν σε καλεί το καθήκον!
Ο λόγος για την Mikaela Kellner και έναν φίλο της αστυνομικό, οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταδιώξουν ένα άνδρα, όταν συνειδητοποίησαν ότι τους έκλεψε τα κινητά.
Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο της Στοκχόλμης την περασμένη Τετάρτη, όταν η αστυνομικός, σε ώρα που ήταν εκτός υπηρεσίας, έκανε ηλιοθεραπεία με φίλους.
Ο επίδοξος κλέφτης πλησίασε την παρέα και ισχυρίστηκε ότι πουλά περιοδικά για τους άστεγους. Η Kellner άρχισε να πιστεύει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν εκείνος άφησε κάποια από τα χαρτιά του στην κουβέρτα τους.
Αμέσως μόλις εκείνος έφυγε, παίρνοντας μαζί του τα χαρτιά του, μια από της φίλες της Kellner συνειδητοποίησε ότι λείπει το κινητό της.«Δεν υπήρχε χρόνος, έτσι άρχισα να τρέχω να τον προλάβω, για 15 μέτρα περίπου», είπε η Kellner. «Θα έτρεχα ακόμη και αν ήμουν γυμνή» είπε.
Η ίδια ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στη σελίδα της στο Instagram για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Μοιραία, έγινε viral, με πάνω από 11.000 like.
Οπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες της στο Instagram, η Mikaela Kellner λατρεύει τον αθλητισμό.

 pasmina.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)