ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΟΔΙΑ
Μετά την ανακοίνωση των σχεδίων της κυβέρνησης των Συριζανελ για εγκατάσταση συνολικά 38 (!!!) σταθμών διοδίων σε όλο το μήκος της Εγνατίας Οδού, ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές, δυστυχώς συνεχίζεται.


Η βουλευτής Καστοριάς του Συ.Ριζ.Α. κα. Τελιγιορίδου δήλωσε ότι είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι διόδια σχεδιάζεται να λειτουργήσουν στην έξοδο της Σιάτιστας και "γλυτώσαμε" τα διόδια στη Νεάπολη-Αλιάκμονα !!! προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να προεξοφλήσει τη στάση της, που θα είναι να ψηφίσει με χέρια και με πόδια το σχετικό νόμο όταν θα έρθει στη βουλή, η κα. Τελιγιορίδου λέει πράγματα που δεν πείθουν ούτε 5χρονο παιδάκι.

Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !
Εάν τα σχέδια των Συριζανελ για το συγκεκριμένο θέμα προχωρήσουν και υλοποιηθούν, για τον Δυτικομακεδόνα θα ανατραπεί η καθημερινότητα του, θα συνεχιστεί η απομόνωση του, η οικονομική αιμορραγία θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και οι όποιες προοπτικές ανάπτυξης υπάρχουν θα δεχτούν ισχυρό πλήγμα.

Η Περιφέρεια μας, η Περιφέρεια με τη μεγαλύτερη ανεργία ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και με όλους τους δείκτες ανάπτυξης εδώ και χρόνια σε κάθετη πτώση, θα δεχτεί ένα ακόμη βάναυσο χτύπημα από την κυβέρνηση και οι εδώ "άρχοντες" μας εμπαίζουν και προσβάλουν τη νοημοσύνη μας ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !

Το "σύνδρομο Διαμαντόπουλου" τελικά επηρεάζει και την κα. Τελιγιορίδου. Βγαίνει στα κανάλια, κάνει δηλώσεις και ενέργειες για όλη την Ελλάδα και τον κόσμο εκτός από την Καστοριά ! Όπως ο αλήστου μνήμης μαντηλοφόρος πρώην (ευτυχώς) βουλευτής έκανε επανάσταση στις Σκουριές Χαλκιδικής κάνοντας "ντου" στα ΜΑΤ και κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με τα καράβια για τη Γάζα, έτσι και η κα. Τελιγιορίδου έχει πάρει φόρα τα "μεγάλα" ΜΜΕ και μιλάει για τα προβλήματα και τις προσδοκίες των Ελλήνων αλλά κουβέντα για τον τόπο της που ρήμαξε. Οι Καστοριανοί που την ψήφισαν είναι προφανώς πολίτες άλλης χώρας και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί μαζί τους... τι κι αν ο Νομός Καστοριάς έχει ερημώσει από δουλειές και κόσμο; ποιος νοιάζεται για τους αγρότες, τους γουναράδες, τους εμπόρους, τους ανέργους;
Το προσωπικό της προφίλ να καλλιεργεί, η θέση της στην κομματική νομενκλατούρα να προωθείται και όλα τα άλλα είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες. Θα πουλήσει μερικά καθρεφτάκια και χάντρες στους ντόπιους ιθαγενείς όποτε είναι αναγκασμένη να ανηφορίζει προς Καστοριά (όπως έκανε όταν ήταν στην κυβέρνηση και κα. Αντωνίου) και όλα καλά.

Δυστυχώς η κοροϊδία συνεχίζεται, η Καστοριά και η Δυτική Μακεδονία παραμένει στο περιθώριο και τα διόδια θα είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο μας. Η Χρυσή Αυγή είναι σφόδρα αντίθετη στα σχέδια της Κυβέρνησης και θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις να μην γίνει ο εφιάλτης μας πραγματικότητα.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΑΡΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)