Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Γιατί δεν έχει και δεν θα κάνει social media;

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Γιατί δεν έχει και δεν θα κάνει social media;
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει τον λόγο που απέχει από την τρέλα των social media.


«Από θέση και άποψη. Δεν με αφορά να παίρνω μέρος στους «εμφυλίους» που πρωταγωνιστούν κάθε τόσο σε αυτά, όπως μαθαίνω. Δεν με αφορά να δηλώνω πού είμαι, με ποιον και τι τρώω. Το βρίσκω κάπως... ναρκισσιστικό όλο αυτό και δεν με εκφράζει. Σου λέει «έχεις 5.000 φίλους». Μα πόσοι είναι φίλοι σου απ' αυτούς; Υπάρχει μια εικονική πραγματικότητα στα social. Προτιμώ την κανονική ζωή», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Real.


Όσο για το αν πολιτικά βλέπει φως στο τούνελ; «Βλέπει κανείς άλλος; Είναι απογοητευτικό το σκηνικό και χειροτερεύει, γιατί δεν κάνουμε κάτι εκτός από το να... μουρμουράμε. Είναι ίδιον του Έλληνα η μουρμούρα... Γκρινιάζει για όλα ανά πάσα στιγμή. Αν δεν σταματήσει και δεν επαναστατήσει για όλα όσα συμβαίνουν, το παιχνίδι θα χαθεί οριστικά» ανέφερε.

 govastileto.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο Κοζάνης (Βίντεο)

Η Δέσποινα Κοζατσάνη για κορονοϊό: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα» (Βίντεο)

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)

Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών (Φώτο - Βίντεο)

ΡΕΤΡΟ : Η ιστορία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος - Ανασκόπηση των Κυπελλούχων ΕΠΣ Καστοριάς στον θεσμό

ΔΕΗ: Εντολή διακοπής ρεύματος για 30.000 στρατηγικούς κακοπληρωτές