Τσίπρας: "Ναι, παντρεύουμε 10χρονα παιδιά"... (Βίντεο)

Μια απίστευτη εγκληματική δήλωση έκανε προχθές (10/10/17) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οποία επειδή έγινε από έναν αριστερό όχι απλά δεν της δόθηκε η δέουσα σημασία αλλά αποκρύφτηκε πλήρως.

Όπως καταγγέλθηκε από μία γυναίκα, την σκηνοθέτη Έλενα Πατρικίου, ο πρωθυπουργός “διαφήμισε” μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο τη νομική δυνατότητα γάμου για κορίτσια δέκα ετών και το χρησιμοποίησε ως επιχείρημα για το νομοσχέδιο για τη δυνατότητα αλλαγής ταυτότητας φύλου στα 15.

Συγκεκριμένα ανέφερε:«Λαϊκίζετε λέγοντας ότι στα 15 δεν μπορούν να πάρουν αλκοόλ (λες) και δεν ξέρουμε σε αυτή εδώ την αίθουσα......ότι με βάση το δίκαιό μας, καλό ή κακό, δίνουμε τη δυνατότητα σε σύναψη γάμου στα 10χρονα, με δικαστική απόφαση,......δίνουμε τη δυνατότητα με δικαστική απόφαση στα 15 χρόνια να μπαίνουν στη φυλακή ανήλικοι......και βεβαίως στα 12 δίνουμε την ταυτότητα στα παιδιά».

Αλήθεια, ο κος Τσίπρας θεωρεί σοβαρό επιχείρημα τους παιδικούς γάμους, όσο είναι το επιχείρημα της ταυτότητος στα 12; Πρόκειται για μια εξοργιστική πρόκληση για την οποία ο πρωθυπουργός θ πρέπει να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει εξηγήσεις.

Δείτε την προκλητική δήλωση στο παρακάτω βίντεο (στο 8.05):



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης