Η Γ. Ζεμπιλιάδου για την εντολή «έξωσης» από το γραφείο της, με απόφαση του Β. Μιχελάκη – Τι απάντησε, για το θέμα, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

Για υπηρεσιακό θέμα που όμως ταυτόχρονα «προκαλεί» με τον χαρακτήρα του… «εντέλλεσθε» έκανε λόγο η επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου (που εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας) σχολιάζοντας την αποκάλυψη που έκανε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Παπαδόπουλος (κλικ εδώ), ότι η ίδια δέχτηκε εντολή από τον Βασίλη Μιχελάκη, Γενικό Γραμματέα του εν λόγω διοικητικού φορέα, που την καλεί να μετεγκατασταθεί από το γραφείο που βρίσκεται σήμερα, σε άλλο γραφείο.

«Τέτοια έγγραφα… εντέλλεσθε έχουμε να δούμε από πολύ παλιά… από άλλες εποχές». Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως δεν θεωρεί διόλου τυχαίο το γεγονός πως η απομάκρυνσή της ζητήθηκε όταν έθιξε το θέμα των απευθείας αναθέσεων έργων.

Άγνοια επί του θέματος δήλωσε ο Περιφερειάρχης που ζήτησε σεβασμό στις Υπηρεσίες και τους εργαζομένους, σημειώνοντας παράλληλα πως: «Από τη στιγμή που η κα Ζεμπιλιάδου είναι εκλεγμένη στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα πρέπει να διευκολύνεται από την Υπηρεσία της…», σχολίασε.

Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)