Μερικές φορές το σόλο είναι καλύτερο απ' το μαζί

pwl62Το σεξ όπως πολύ καλά ξέρουμε είναι μια φυσική ανάγκη. Απ’ τη φύση του ο άνθρωπος κάνει σεξ για την αναπαραγωγή και τη διαιώνιση του είδους του. Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το ανθρώπινο είδος είναι εκείνο που κάνει σεξ κι από ευχαρίστηση.


Το σεξ αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας κι είναι απολαυστικό. Όλοι το αποζητούν και δε χάνουν ευκαιρία να το κάνουν. Πολλές φορές, όμως, υπερβάλουμε και του δίνουμε περισσότερη σημασία από όση του αναλογεί. Καλώς η κακώς, δε γυρίζουν όλα γύρω απ’ το σεξ. Έτσι σήμερα μάλλον τείνουμε να το υπερεκτιμούμε.

Δεν αμφισβητεί κανείς ότι όταν έχουμε μια καλή σεξουαλική ζωή, όλα μας φαίνονται κι όντως είναι πιο καλά. Όντως, παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία, αλλά δε χρειάζεται απαραίτητα κάποιος το σεξ για να έχει καλή διάθεση, ή για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, δε χρειάζεσαι κάποιον άλλον για να διασκεδάσεις.

Μπορείς να περάσεις και μόνος σου καλά. Διάθεση να υπάρχει κι όλα γίνονται. Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα και δεύτερη παρουσία για να παίξεις και να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου. Πολλές φορές είναι και προτιμότερο να είσαι σόλο απ’ το να είσαι μαζί με κάποιον που δεν ταιριάζετε, ειδικά στο κρεβάτι.

Είναι σαφώς προτιμότερο να ευχαριστείς τον εαυτό σου μόνος σου απ’ το να κάνεις κακό σεξ, με κάποιον που δε σε ανάβει και δε σε ελκύει αρκετά. Δεν υπάρχει χρόνος για κακό σεξ κι εσύ ο ίδιο ξέρεις καλύτερα απ’ τον καθένα τι σου αρέσει και τι όχι. Απ’ το να μην τα βρίσκεις με τον άλλον και να διαφωνείτε για τις ιδιαιτερότητες του καθενός, ας πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι ντροπή, όπως και το σεξ είναι κι αυτή φυσική ανάγκη και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην την προτιμάει.

Τίποτα καλύτερο από εσένα μόνο να σου δίνεις εκείνο που σε ικανοποιεί περισσότερο. Ξέρεις πολύ καλά τι σου αρέσει και τι όχι και δε θα έχεις κανέναν πάνω απ’ το κεφαλάκι σου να σε ζαλίζει και να σου γκρινιάζει ότι κάτι δεν έκανες καλά. Είσαι εσύ και μόνο εσύ, χωρίς να ντρέπεσαι αν θα αρέσεις στον άλλον, ο εαυτός σου  δε θα σε κρίνει για τις ατέλειες ή το μη γυμνασμένο σώμα σου. Εσύ σε αγαπάς και σε αποδέχεσαι όπως ακριβώς είσαι.

Επίσης ο αυνανισμός είναι άλλος ένας τρόπος να μάθεις καλύτερα το σώμα σου και να το αγαπήσεις άκοπη πιο πολύ. Να καταλάβεις πως κανένας δεν είναι τέλειος και να σπάσεις όλα εκείνα τα ταμπού που σου έχουν δημιουργηθεί.

Μην ανησυχείς για το αν θα μπορέσεις να περάσεις το ίδιο καλά μόνος σου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Άπειρα sex toys που διεγείρουν τη φαντασία και σε βοηθάμε να πετύχεις αυτό που θέλεις, χωρίς να χρειάζεσαι κανέναν.

Στην εποχή της τεχνολογίας, με ένα κλικ μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις για να ευχαριστήσεις το μέσα σου. Υπάρχουν tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να πειραματιστείς.

Μπορείς μόνος σου να κάνεις τα πάντα. Βάλε πάθος, φαντασία και διάθεση κι όλα πετυχαίνουν, αρκεί να θέλεις. Κανένας δεν μπορεί να σου υποδείξει τι θα κάνεις και με ποιον. Αν εσύ βρίσκεις ευχαρίστηση και μόνος, απλά καν’ το και κοίτα να το χαρείς.

Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

 pillowfights.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο