ΕΚΤΑΚΤΟ – ΑΘΩΟΣ Κρίθηκε Από Το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης Ο Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδηςαπο Το ΄΄Αργος Ορεστικό Που Αρνήθηκε Να Γίνει Υπηρέτης Των Παράνομων Μεταναστών!



Αθώος κρίθηκε ο υπολοχαγός από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Ανεβλήθη για τις 6 Φεβρουαρίου
 του 2018 η δίκη του Αρχιλοχία.
Κατηγορήθηκαν για ανυπακοή, διότι αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε καταυλισμό προσφύγων καθώς αυτό δεν συνάδει με την στρατιωτική τους υπηρεσία.
Ο Ελληνικός Στρατός έχει το καθήκον της ασφάλειας της Ελλάδας μας και όχι να εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες.
Περίπου 100 συμπολίτες μας συμπαραστάθηκαν στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού εντός και εκτός του Στρατοδικείου.
Από την σελίδα στο fb  Giannis Persidis


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

Σεξ και εγκυμοσύνη: Όλα όσα ήθελες να μάθεις, αλλά δίσταζες να ρωτήσεις

Η πιο «ταξιδιάρικη» πόλη της Ελλάδας. Τόσο όμορφη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά

ΟΑΕΔ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 7.180 προσλήψεις σε δήμους

ΨΩΜΙΑΔΗΣ - Για το Μακεδονικό και το Μπουτάρη «Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό» (Βίντεο)

Σε έναν γάμο δεν ενώνονται δύο άνθρωποι αλλά δύο οικογένειες | Συνέντευξη με τον συστημικό σύμβουλο & εκπαιδευτή Νίκο Βαγιακάκο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 107η επέτειος του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» (βίντεο)

Σε αποτυπώματα δεινοσαύρων εργάζονται Έλληνες και Κινέζει επιστήμονες