ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δήμος Καστοριάς: Xείρα Βοήθειας στο δοκιμαζόμενο λαό της Μάνδρας (Φώτο)

Είδη πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και τρόφιμα μακράς διάρκειας, απέστειλε χθες στον δοκιμαζόμενο λαό της Μάνδρας ο δήμος Καστοριάς . Πρόκειται για μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς του δήμου Καστοριάς και ιδιαίτερα του δημάρχου κ.  Ανέστη Αγγελή  που σκοπό έχει να απαλύνει το πόνο των πληγέντων συνάνθρωπων μας.
Τα δέματα με τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παρέλαβε χθες το μεσημέρι από το Δημαρχείο αυτοκίνητο των ΕΛΤΑ Καστοριάς προκειμένου να τα μεταφέρει δωρεάν στους πλημμυροπαθείς.
Τους συμπολίτες μα ευχαρίστησε ο δήμαρχος Καστοριάς που ανταποκρίθηκαν όπως είπε σε μια πράξη αλληλεγγύης που οφείλει η τοπική κοινωνία να κάνει προς τους πλημμυροπαθείς. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει  και τα ΕΛΤΑ τα οποία  μεταφέρουν δωρεάν τα δέματα που συγκεντρώθηκαν.
Σύμφωνα με τον  εκπρόσωπο των ΕΛΤΑ, κ.  Παύλο Λέκκο τα ΕΛΤΑ είναι  προσηλωμένα στο κοινωνικό τους  έργο και επιβεβαιώνουν ακόμη μια φορά με αυτό το εγχείρημα  την ανθρωπιά τους.
Ο κ Λέκκος, ενημέρωσε παράλληλα ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και από μεμονωμένα άτομα αλλά και από συλλόγους και φορείς.
Τέλος σημείωσε έως τις 31 Δεκεμβρίου τα ΕΛΤΑ θα μεταφέρουν και διανέμουν δωρεάν δέματα τα οποία θα προορίζονται για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)