Νότης Σφακιανάκης προς Χρυσαυγίτες: Κάνετε αντίσταση και σας στηρίζω! (Βίντεο)


Περίπου 400 υποστηρικτές και μέλη του κόμματος πραγματοποίησαν εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο γνωστός καλλιτέχνης…

Με φόντο την ελληνική σημαία και την εικόνα της δολοφονίας του Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο, ο Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε μπροστά σε περίπου 400 μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Ο γνωστός καλλιτέχνης κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να συνεχίσουν την αντίσταση και τους είπε ότι τους στηρίζει διότι είναι συνεπείς σε αυτό.
Τα μέλη της Χ.Α. φώναζαν το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», με τον Νότη Σφακιανάκη να τους ανταποδίδει, λέγοντας ότι ο μοναδικός λόγος που δεν τραγουδά μαζί τους, είναι διότι εκείνος το έχει μέσα του. «Ωραία τα συνθήματα, εγώ δεν συμμετέχω γιατί το έχω μέσα μου, δεν χρειάζεται να το φωνάζω» είπε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας τους είπε ότι «η αιτία που σας υποστηρίζω είναι γιατί είστε συνεπείς και κάνετε αντίσταση. Σας εύχομαι να έχετε δυνάμεις αλλά, εφόσον είναι στημένο το κόλπο, μην τους κάνουμε και την χάρη, γλυκά, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το πρέπον και να ανατρέψουμε τα πράγματα».
Δείτε το video…


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη