Ήρωας σκύλος δέχθηκε σφαίρες όταν μπήκε μπροστά από τον 16χρονο ιδιοκτήτη του για να τον προστατέψει από εγκληματίες (Φώτο)

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτός ο Γερμανικός Ποιμενικός, ο 2 ετών Rex, το έχει αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο.
Όταν στις 21 Φεβρουαρίου εισέβαλαν ένοπλοι κακοποιοί στο σπίτι του 16χρονου Javier Mercado, ο νεαρός ήταν μόνος του με τον Rex.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά το μεσημέρι στο Des Moines των Η.Π.Α., όταν ο Javier άκουσε ένα θόρυβο και κοίταξε από ένα παράθυρο όπου είδε ένα αυτοκίνητο που δεν αναγνώριζε. “Τότε άκουσα την γυάλινη πόρτα να σπάει,” δήλωσε ο Mercado. “Το κουτάβι μου έτρεξε και άρχισε να γαβγίζει.
Τότε άκουσα μια κραυγή που έλεγε, «το σκυλί με δάγκωσε, πάρτε το σκυλί».
Μόλις συνέβη αυτό, ο Javier κάλεσε την αστυνομία και μπήκε μέσα σε μια ντουλάπα. “Ο Rex ανέβηκε στον τελευταίο όροφο χτυπημένος και ματωμένος,” γράφει η θεία του Javier στο GoFund.
“Σύντομα, οι διαρρήκτες ανέβηκαν στον επάνω όροφο και έψαξαν όλα τα υπνοδωμάτια.
Όταν μπήκαν στο δωμάτιο όπου κρύβονταν ο Javier, ο Rex βγήκε με τη μικρή δύναμη που του είχε απομείνει και έβαλε μπροστά τον εαυτό του, καθώς γνώριζε ότι ο νεαρός ήταν σε κίνδυνο.
“Δυστυχώς πυροβόλησαν το κουτάβι τέσσερις φορές,” είπε η θεία του 16χρονου.
Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, οι εγκληματίες είχαν ήδη φύγει. Αφού πέρασε σχεδόν μια ώρα στη ντουλάπα, ο Javier θεώρησε ότι μπορούσε τελικά να βγει.
Στη συνέχεια έλαβε μια κλήση από έναν κτηνίατρο που του έλεγε ότι ο σκύλος του Rex είναι ακόμα ζωντανός. Ωστόσο, ήταν επικίνδυνα τραυματισμένος, αφού δέχθηκε πυροβολισμούς στο λαιμό και τα πόδια του, ενώ έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση.
Ο σκύλος του επιβίωσε, όμως ο Javier ανησύχησε επειδή δεν είχε τα χρήματα να πληρώσει τους γιατρούς του Rex. Όμως σύντομα, οι φίλοι και η κοινότητα της οικογένειας ξεκίνησαν έναν έρανο για τον Rex με την ονομασία The Hero Dog.
Την Παρασκευή, ο Rex κατάφερε να ξεπεράσει με επιτυχία την πρώτη του χειρουργική επέμβαση. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο γενναίος ήρωας θα γίνει τελείως καλά το συντομότερο δυνατόν!
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χ. Σωτηριάδης: "Ένα έτοιμο έργο που παραδόθηκε στην εγκατάλειψη" (Βίντεο - Συνέντευξη)