ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 478 θέσεις εργασίας – Δείτε μέχρι πότε θα είναι ανοιχτές!

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τις 478 θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί, καθώς και η ημερομηνία στην οποία ληγει η προθεσμία γι’ αυτές.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 07.00 έως και την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.30.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ σύμφωνα με τα αναφερόμενα με την αρ.πρωτ. 11205/14-02-2018 Ανακοίνωση καθώς επίσης και στο αντίστοιχο παράρτημα αυτής. Η εκτυπωμένη αίτηση υπογεγραμμένη με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε θα αποστέλλεται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή εντός της ανωτέρω προθεσμίας είτε θα κατατίθεται αυτοπροσώπως ή από άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στο κτίριο της Διοίκησης ΟΑΕΔ, Εθνικής Αντίστασης 8, Άλιμος, Τ.Κ. 17456 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 08:00 π.μ. έως 15:30.

Σημειώνεται, ότι η αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται: τα στοιχεία του αιτούντος και ο αριθμός πρωτοκόλλου, με την ένδειξη «Αίτηση για την ανακοίνωση της ΣΟΧ1/2018».
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η μη ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη κατάθεση της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εντός της ορισθείσας προθεσμίας συνεπάγεται την απόρριψη των υποψηφίων.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα