Την σκότωσε το κινητό της τηλέφωνο – Έπεσε νεκρή μπροστά στον αδερφό της (Βίντεο)

Τραγωδία με θύμα μια 18χρονη κοπέλα που σκοτώθηκε. Το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη την ώρα που μιλούσε…
Μία 18χρονη έχασε τη ζωή της στην Ινδία, όταν το κινητό της εξερράγη στο στήθος της, την ώρα που μιλούσε. Το φρικτό δυστύχημα συνέβη όταν η κοπέλα βλέποντας την μπαταρία να αδειάζει την ώρα που μιλούσε, αποφάσισε να συνδέσει την συσκευή στη φόρτιση. Μπροστά στο τραγικό περιστατικό ήταν ο αδελφός της, ο οποίος είπε στις Αρχές ότι η μπαταρία εξερράγη με το που έβαλε τον φορτιστή στην πρίζα.
Η έφηβη τραυματίστηκε στο στήθος, στο χέρι και στο πόδι. Παρόλο που μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή. Στις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου διακρίνεται το κινητό που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο smartphone του 2010.
Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούμε για το ατυχές περιστατικό με θύμα ένα 19χρονο κορίτσι.” “Ενώ δεν έχουμε κατορθώσει να επαληθεύσουμε τις αναφορές αυτές, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το εν λόγω κινητό τηλέφωνο δεν κατασκευάστηκε ή πωλήθηκε από την HMD Global, την εταιρεία τηλεφώνων της Nokia, που δημιουργήθηκε το 2017 για να προωθήσει τη νέα σειρά συσκευών της Nokia.”
“Ως HMD Global, δεσμευόμαστε να παράγουμε συσκευές υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης και ικανοποιούν τις υψηλές προσδοκίες των πελατών.” Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι προκάλεσε την έκρηξη.
Πηγή: Mirror.co.uk/ http://piraeuspress.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)