Χαμός στην Τούμπα – Εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο (Βίντεο)

Πανδαιμόνιο επικράτησε στην Τούμπα, μετά από μια διαιτητική απόφαση του Κομίνη να μετρήσει αρχικά γκολ του ΠΑΟΚ – για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν σωστά οι παίκτες και οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι ήταν οφσάιντ– και στη συνέχεια, και μετά από διαβούλευση με τον βοηθό του να πάρει πίσω την απόφασή του. Κάπου εκεί άρχισαν να αντιδρούν έντονα οι γηπεδούχοι κι ακολούθησε χαμός στον αγωνιστικό χώρο.

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση και διαμαρτύθηκε έντονα στο διαιτητή ενώ οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Για μερικά λεπτά η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Ο Κομίνης πήγε προς τα αποδυτήρια με τους βοηθούς του και διέκοψε προσωρινά το ματς.

Στα αποδυτήρια πήγαν και οι παίκτες των δύο ομάδων, ενώ η ΑΕΚ κατηγόρησε τον Ιβάν Σαββίδη ότι μαζί με τη συνοδεία του επιτέθηκε στον Βασίλη Δημητριάδη και στον πάγκο της ομάδας, καταγγέλλοντας επίσης ότι ο αθλητικός διευθυντής ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ επιτέθηκε σε δημοσιογράφο της Nova. Η υπόδειξη οφσάιντ που ακύρωσε το γκολ (Βαρέλα) του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, έγινε στο 90ό λεπτό.





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα