Ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας αγόρασε η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας – Υπογράφονται τα συμβόλαια

Ιδιόκτητη στέγη απόκτησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, καθώς έκλεισε η συμφωνία για αγορά ακινήτου στο κέντρο της Κοζάνης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ στη συνεδρίασή της το μεσημέρι της Τρίτης, επικύρωσε και τυπικά την αγορά, την  οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή ευκαιρία» ως προς το τίμημα. 

Πρόκειται για ακίνητο της Συνεταιριστικής Τράπεζας, συνολικού εμβαδού 250 τ.μ., το οποίο περνά στα χέρια της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας έναντι του ποσού των 239.000 ευρώ. Βρίσκεται απέναντι από το πρώην κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, στο 2ο όροφο του κτηρίου που στεγαζόταν η Συνεταιριστική Τράπεζα, σε πολυκατοικία που είναι σχετικά καινούργια. «Πρόκειται για μια αγορά σε πολύ καλή τιμή, καθώς η αγορά των ακινήτων είναι ακόμη “στα κάτω” της», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι «τα συμβόλαια είναι σχεδόν έτοιμα και θα χρειαστούν κάποιες πολύ μικρές παρεμβάσεις, προκειμένου να μπούμε μέσα, εκτιμώ σε περίπου δύο μήνες». Ως προς τις παρεμβάσεις είπε ότι «θα διαμορφωθεί μία μεγάλη αίθουσα συσκέψεων, η οποία θα διαθέτει ειδικούς θαλάμους για μεταφράσεις, αφού η ΠΕΔ συμμετέχει σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα». Πάντως, για τη διαρρύθμιση των χώρων θα υπάρξει αρχιτεκτονική μελέτη, προκειμένου το κτήριο να καταστεί λειτουργικό και να διευκολύνει τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. 

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ακίνητο περιήλθε στα χέρια της ΠΕΔ με ηλεκτρονική δημοπρασία, ενώ το θετικό είναι ότι το πήρε στην τιμή εκκίνησης, αφού δεν υπήρξε άλλος ενδιαφερόμενος. Συγκεκριμένα η τιμή εκκίνησης ήταν 238.000 ευρώ, η εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο ζήτησε μία πιο βελτιωμένη πρόταση από την αγοράστρια, η οποία έδωσε συν 1.000 ευρώ, δηλαδή σύνολο 239.000 ευρώ. 

Διημερίδες 

Ο Ι. Βοσκόπουλος είπε επίσης ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ενημερωτική διημερίδα της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, η οποία ήταν πολύ σημαντική και είχε μεγάλη προσέλευση. Θα διοργανωθεί άλλη μία διημερίδα για τις προμήθειες, όπως ζήτησαν οι εργαζόμενοι, ενώ θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια που είναι χρήσιμα για τους αγρότες στις γεωργοκτηνοτροφικές περιοχές. Τέτοια σεμινάρια ζήτησαν η Δεσκάτη και η Φλώρινα, ενώ θα γίνουν και όπου αλλού χρειαστεί.

e-ptolemeos.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα