ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ; ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ GAY ΛΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ (Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μετά από πολλές διαφορετικές δηλώσεις, μεταξύ άλλων από τον αποθανόντα το 2016 Edgar Mitchel, ο οποίος, σύμφωνα με τα βιβλία ιστορίας, είναι ο 6ος άνθρωπος στο φεγγάρι, το Βατικανό υποτίθεται ότι έρχεται σε επαφή με εξωγήινους. Ο ίδιος μάλιστα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει.

Αλλά ποιος μπορεί να εμπιστευτεί; Υπάρχει ξένη ζωή και έρχεται σε επαφή με εξωγήινους; Υπάρχουν περισσότερα για το όλο φαινόμενο UFO και «αποδείξεις» εξωγήινης ζωής; Ένα είναι σίγουρο, πως η λεγόμενοι εξωγήινοι σύμφωνα και με λεγόμενα ορθοδόξων πατέρων δεν είναι τίποτε άλλο από δαιμόνια με τα οποία όπως φαίνεται έρχεται σε επαφή το Βατικανό εδώ και πολλά χρόνια.







Η πόλη του Βατικανού είναι ένα ενδιαφέρον μέρος με αρκετά μυστήρια. Πολλοί αναρωτιούνται για τη φύση της κρατικής του υπόστασης. Αυτό όμως που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι το μεγαλύτερο λουτρό gay του Βατικανού στην Ευρώπη. Είναι απίστευτο πως η κυβέρνηση του Βατικανού δαπάνησε 30 εκατομμύρια δολάρια το 2008, ή ποια είναι η επίσημη γλώσσα τους.









ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα