Σκυλάκι επιβίωσε από τη φωτιά στο Μάτι επειδή κρύφτηκε μέσα σε φούρνο όπου έμεινε κρυμμένο μέχρι το να βρουν (Βίντεο)

Εκατοντάδες ζώα συγκαταλέγονται σε μια πολύ διαφορετική άγραφη λίστα των θυμάτων στην Ανατολική Αττική. Κατοικίδια που οι κηδεμόνες τους πέθαναν ή δεν πρόλαβαν να τα απομακρύνουν, άλλα που ήταν μόνα τους σε εξοχικά και πάρα πολλά που απλά ζούσαν ελεύθερα στην περιοχή.
Και αν και κανείς δεν κρατά λογαριασμό η προσπάθεια για να εντοπιστούν όσο περισσότερα ζώα βρέθηκαν αβοήθητα ήταν μακρά και επίμονη ήδη από τις πρώτες ώρες που ξέσπασαν οι φωτιές και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, προκειμένου να βρεθούν όσα ζώα έχουν ανάγκη. 
Όπως γράφει λοιπόν το Ζοοsos.gr κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας αναζήτησης στο Μάτι φιλόζωοι εντόπισαν έναν σκυλάκι κρυμμένο μέσα στον μέσα στον φούρνο (BBQ) ενός καμένου σπιτιού.
Το ζώο βρέθηκε από την Άρτεμις Κυριακοπούλου η οποία τράβηξε και σχετικό βίντεο το ποίο αναρτήθηκε στην σελίδα της στο Facebook. 
Το σκυλάκι, που έφερε εγκαύματα, ήταν φοβισμένο και πεινασμένο μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινικό στο Πικέρμι ενώ εντοπίστηκε και ο αδερφός του που βρίσκεται επίσης στο κτηνιατρείο.
Πηγή: Zoosos.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)