Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1 LIVE: Απίστευτο αυτογκόλ από τον Βούκοβιτς

Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 5ης αγωνιστικής της Superleague.
Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το 5×5 στο πρωτάθλημα κι έτσι να αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ και τρεις από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επόμενη αγωνιστική.
Νίκη θέλει και ο «δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος επίσης μετράει 4 νίκες στη Superleague. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς (ξεκίνησαν με ποινή -2).
Δώδεκα βαθμούς έχουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι ισοβαθμούν με την Ένωση στην πρώτη θέση. Η ΑΕΚ όμως έχει ένα ματς περισσότερο, αφού το Σάββατο νίκησε στην έδρα του ΟΦΗ (0-3).
Να θυμίσουμε πως το τελευταίο ματς των δυο ομάδων για το περασμένο πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά το περιστατικό με το ρολό ταμειακής μηχανής που πετάχτηκε στον τότε προπονητή των «ερυθρόλευκων», Όσκαρ Γκαρθία.
Όσον αφορά την περσινή αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 του ΠΑΟΚ, μετά από ένα φτωχό από φάσεις- ματς.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς