14ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών: Μηνύματα ήθους από τον ΣΠΟΣ Δ. Μακεδονίας και Ηπείρου

Απολύτως συνειδητοποιημένος και έτοιμος δηλώνει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου για το 14ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου



Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική πρόβα του ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου στην Πτολεμαΐδα, και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η πρόβα έλαβε χώρα στην Κοζάνη. «Οι πρόβες είναι κουραστικές και πολύωρες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι φετινοί χορευτές που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι και προσηλωμένοι στο στόχο του ΣΠΟΣ για μια άρτια παρουσία» τονίζει ο πρόεδρος, και συνεχίζει λέγοντας: «Φέτος κατά 90% θα λάβουν μέρος περίπου 400-420 χορευτές. Ο τελικός αριθμός θα καθοριστεί στην τελική πρόβα».

Στόχος του ΣΠΟΣ Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου είναι να περάσει μηνύματα ήθους και ενότητας. «Πέρα από μια άψογη παρουσία μας στο Φεστιβάλ, όπου όλοι μας θα χαρούμε και θα περάσουμε καλά, φιλοδοξούμε να περάσουμε κάποια μηνύματα στο κοινωνικό σύνολο. Θέλουμε όλοι οι χορευτές μας να επιδείξουν καλή συμπεριφορά, ενότητα και συνοχή» κατέληξε ο Σάββας Αλεξανδρίδης.

Πηγή: pontos-news.gr


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)