ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Καστοριάς - Στήριξη της τοπικής αγορά

Οι εξελίξεις στο ευρύτερο πολιτικό πεδίο στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την καθημερινότητα στον τόπο μας την Καστοριά, δημιουργούν ασφυκτικές πιέσεις που είναι αδύνατον να τις απορροφήσει η περιοχή μας, με δεδομένο ότι οι αντοχές μας πλέον είναι μηδενικές.

Γι’ αυτό και στις γιορτές που έρχονται τις επόμενες ημέρες, είναι καθήκον μας να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, να κάνουμε το ψώνια μας από τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις του Νομού μας, να πάμε στη Λαϊκή Αγορά να στηρίξουμε τον Έλληνα Καστοριανό παραγωγό, να αγοράσουμε τα δώρα μας από την αγορά της Καστοριάς.
Η στήριξη της τοπικής οικονομίας από όλους μας είναι σημαντική για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις απαράδεκτες πολιτικές τους νέκρωσαν την πόλη, όμως σήμερα η Χώρα μας και ο Τόπος μας χρειάζονται ενεργούς πολίτες, καθαρούς αγώνες και συλλογική δράση. Ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Σύντομα η Χρυσή Αυγή θα ξεκινήσει τον αγώνα της για τις επόμενες εκλογές.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία και Οικογενειακή Γαλήνη.  


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς