Η Καστοριανή φωτογράφος που διαπρέπει στο χώρο της μόδας
Η Καστοριανή Έφη Τράιτσε γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη της Αμερικής. Οι μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισε κατά την ενηλικίωση της στην πρωτεύουσα του κόσμου, συνδυαστικά με τις πρωτότυπες ιδέες που συνέλεξε από τα ταξίδια της σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, την ώθησαν να ακολουθήσει τη φωτογραφία και ας είχε περάσει στη φαρμακευτική.
Οι φωτογραφικές της λήψεις γεμάτες από θετική ενέργεια εστιάζουν στον αυθορμητισμό της στιγμής αφού όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια “η μούσα δεν έχει ωράριο”.
Σήμερα, έχει αναλάβει την επιμέλεια του φωτογραφικού τμήματος της AVANT GARDE στη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται την εμπειρία και τις γνώσεις της μέσα από τα μαθήματα φωτογραφίας που παραδίδει, παράλληλα με τα διάφορα θεματικά σεμινάρια φωτογραφίας που κατά καιρούς οργανώνει με απώτερο στόχο τη μύηση των νέων καλλιτεχνών στα μυστικά της τέχνης της!
Νονός της είναι ο Καστοριανός φωτογράφος Δημήτρης Τσουρτσούλας. Τελικά το λάδι έπιασε τόπο!
Μπέτσκας Team










Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.