Οι παγίδες πίσω από την πολιτική ανωριμότητα με την καμπάνια για τα προϊόντα της Μακεδονίας..

Αν κατηγορήσει κάποιος τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χάρισε «Μακεδονική γλώσσα» και «Μακεδονικό Έθνος» στην γειτονική χώρα, για χάρη του κομματικού του ακροατηρίου, θα έχει 100% δίκιο.
Όμως και η Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιεί την Συμφωνία των Πρεσπών, ανώριμα και με επιπολαιότητα καθαρά για μικροπολιτικά οφέλη. Οι εκλογές που έρχονται, και θα είναι και οι πιο δύσκολες των τελευταίων 20 ετών, έχουν κάνει κόμματα και υποψήφιους να μην υπολογίζουν τίποτα μπροστά στην εκλογή τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η καμπάνια που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι γνωστό αν αυτή η πρωτοβουλία είχε την έγκριση του τομεάρχη εξωτερικών, Γιώργου Κομουτσάκου, αν όμως ήταν θετικός, να περιμένουμε την επόμενη ημέρα των εκλογών, με την Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση να δούμε τα ίδια απίστευτα πράγματα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η καμπάνια αυτή, δεν είναι τίποτε άλλο από μια ανώριμη πράξη, η οποία θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Ουσιαστικά τι κάνει η συγκεκριμένη καμπάνια, διεκδικεί, δηλαδή ακριβώς αυτό που δεν θα έπρεπε να κάνει η χώρα στην περίπτωση αυτή.

Με την ίδια λογική, αργότερα ίσως θα πρέπει να διεκδικήσουμε και την ιστορία, και τον Μέγα Αλέξανδρο, έχουμε περάσει σε αυτή την πλευρά;


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα