Έρχεται μουσουλμανικό κόμμα; (Βίντεο)


Άσχημα νέα έρχονται από την Γερμανία που μας δείχνουν τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα μας.


Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι φωνές που καλούν όλο και περισσότερους μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στο κόμμα της Μέρκελ! Ωστόσο αυτή τη φορά ειπώθηκε και κάτι ακόμη πιο ανησυχητικό!

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της
Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, Ραλφ Μπρινκχάους, πυροδότησε μεγάλες αντιδράσεις όταν είπε ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν ένας μουσουλμάνος ήταν ο ηγέτης της Γερμανίας σε μια δεκαετία από τώρα!

Μιλώντας σε γερμανικό ευαγγελικό χριστιανικό πρακτορείο ειδήσεων, δήλωσε ότι δεν βλέπει κανένα πρόβλημα αναφορικά με έναν μουσουλμάνο να βρίσκεται στο τιμόνι της Γερμανίας!

«Γιατί όχι, αν είναι καλός πολιτικός και αντιπροσωπεύει τις αξίες μας και τις πολιτικές μας απόψεις; είπε ο βουλευτής. «Το CDU δεν είναι θρησκευτική κοινότητα, αυτό μας διακρίνει από την Καθολική Εκκλησία», πρόσθεσε. Υπογράμμισε μάλιστα, οτι με την πτώση της θρησκευτικότητας μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος της Μέρκελ (CDU), ανοίγονται ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους μη Χριστιανούς.

«Συνεπώς, οι μουσουλμάνοι που μοιράζονται τις αξίες μας — ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προσωπική ευθύνη, αλληλεγγύη και την τήρηση των νόμων είναι ευπρόσδεκτοι να ενταχθούν στο CDU», ανέφερε.

Ήταν θέμα χρόνου να πάρει μια από της μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, συγκεκριμένα η Bild, τις δηλώσεις του βουλευτή και να τις γνωστοποιήσει παντού. Τις έκανε πρωτοσέλιδο, με τίτλο «ο Μπρινκχάους μπορεί να φανταστεί τον μουσουλμάνο ως καγκελάριο του CDU».

Αυτό επέφερε μεγάλες αντιδράσεις και πολλά μέλη του CDU επιτέθηκαν στον Μπρινκχάους.

Η Ελίζαμπεθ Μότσμαν, βουλευτής του CDU και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του κόμματος, αμφισβήτησε τις σκέψεις του Μπκρινκχάους και δήλωσε:

«Οι αξίες του Ισλάμ είναι πολύ διαφορετικές από τις αξίες μας — για παράδειγμα, όταν πρόκειται για θέματα ίσων δικαιωμάτων ανδρών και γυναικών», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η συζήτηση των μουσουλμάνων καγκελαρίων ήταν «ανησυχητικές» για τους ψηφοφόρους.

Ένας ακόμη βουλευτής, ο Εμπερχαρντ Τζίντζερ, διαφώνησε επίσης λέγοντας οτι οιοι ισλαμικές αξίες, συμπεριλαμβανομένου του νόμου της Σαρία,
της πολυγαμίας, της στάσης απέναντι στους ομοφυλόφιλους και της «θέσης των γυναικών» στην κοινωνία δεν συνάδουν με αυτές του κόμματος.

Όμως, υπήρχαν και εκείνοι οι βουλευτές του κόμματος που υπερασπίστηκαν τον Μπρινκχάους!

Η Κάριν Πράιεν, υπουργός Παιδείας του CDU στο Schleswig-Holstein,
τον υποστήριξε λέγοντας πως «φυσικά, ένας Μουσουλμάνος χριστιανοδημοκράτης, ένας Ινδουιστής ή ακόμη και ένας άθεος θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για καγκελάριος».

Καταλαβαίνετε που το πάνε;

Στις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν εισβάλλει εκατομμύρια μεταναστών από τον τρίτο κόσμο που ήδη έχουν αναγνωριστεί στις περισσότερες από αυτές ως μειονότητα με δικαιώματα. Μόνο σε όσες χώρες ασκούν εθνικιστική πολιτική όπως η Ιταλία ή η Ουγγαρία για παράδειγμα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Μέσα στα δικαιώματα αυτά είναι και εκείνο του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Στις χώρες λοιπόν που φώναζαν Refugees Welcome και κάποιο (συνήθως) αριστερό κόμμα τους έβαλε πάνω από τους ντόπιους πολίτες, όπως έγινε και στη χώρα μας, σύντομα είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν μουσουλμανικά κόμματα που θα πάρουν τη σκυτάλη από τα αριστερά τα οποία θα τους έχουν φέρει στην εξουσία.

Αυτό δεν είναι κάποιο τραβηγμένο σενάριο, αφού στις χώρες που τους καλοδέχτηκαν, παίρνουν επιδόματα, δεν πληρώνουν φόρους και γεννούν μαζικά ακόμα και μέχρι 10 παιδιά ο καθένας. Αυτό σημαίνει ότι με μαθηματική ακρίβεια σε μερικά χρόνια από τώρα οι ντόπιοι κάθε χώρας θα είναι λιγότεροι από τους «μετανάστες» που πλέον θα είναι τα αφεντικά αφού θα είναι πιο πολλοί και άρα θα έχουν περισσότερα δικαιώματα.

Αυτά τα δικαιώματα, θα βρεθούν να τα εκφράσουν μουσουλμανικά κόμματα, που θα εφαρμόσουν το νόμο της Σαρία για όλους, θα περιθωριοποιήσουν στο μέγιστο τις λατρευτικές εκδηλώσεις των άλλων θρησκειών όπως και τα σύμβολά τους κτλ. Αν τώρα για παράδειγμα δεν τοποθετούσαν τον σταυρό στη Μυτιλήνη για να μην νιώσουν άβολα οι «μετανάστες» σκεφτείτε όταν θα έχουν γίνει αυτοί τα αφεντικά και οι Έλληνες θα αποτελούμε μειονότητα στον τόπο μας.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού πρώτον έχει δεχθεί εκατομμύρια μεταναστών και δεύτερον έχει (για την ώρα) Αριστερή κυβέρνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Ήδη, τους έδωσαν δικαίωμα να ψηφίζουν και να παίρνουν πάρα πολύ εύκολα την ελληνική ιθαγένεια. Αν σκεφτούμε και το πρόβλημα του δημογραφικού πως όπως λένε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα μας το λύσουν οι «μετανάστες» καταλαβαίνετε τι μέλλει γενέσθαι.

Θυμηθείτε τι σας είχαμε γράψει: Κίνδυνος μουσουλμανικού κόμματος για να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία – Τι δρομολόγησαν στο ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ με το βλέμμα στις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)








Αυτό που πρέπει να γίνει

Η λογική λέει, ότι όσο πιο δεξιά κυβέρνηση έχεις τόσο λιγότερα προβλήματα τέτοιου είδους αντιμετωπίζεις. Όσο πιθανό είναι για τη χώρα μας το να εμφανιστεί ένα μουσουλμανικό κόμμα , εξίσου αδιανόητο είναι για παράδειγμα για την Ουγγαρία του Όρμπαν ή την Ιταλία του Σαλβίνι. Επομένως, αν θέλουμε να προλάβουμε τα χειρότερα, πρέπει να επιλέξουμε τη δεξιά.

Ωστόσο στη χώρα μας υπάρχει ένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο κόμμα με αυτό του Σαλβίνι ή του Όρμπαν.

Η Χρυσή Αυγή που έχει αποδειχθεί ποικιλοτρόπως το «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ, εννοείται δεν μπορεί να παίξει αυτή τη στιγμή το ρόλο του ισχυρού δεξιού κόμματος.

Επομένως πρέπει να μείνουμε στο μη χείρον βέλτιστον και σε αυτό που είναι πιο κοντά στην δεξιά πολιτική αυτή τη στιγμή, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία, την οποία μάλιστα πρέπει να στηρίξουμε ώστε να βγει αυτοδύναμη για να αλλάξει μερικά πράγματα που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν να είναι πολύ αργά.

(φώτο: Pexels)


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα