«Χείμαρρος» ο Βαρουφάκης! Διαψεύδει Τσίπρα «καρφώνει» Τσακαλώτο και αποκαλύπτει home-video!


Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην Έλλη Στάη, 
καθώς έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα και το βίντεο που είχε τραβήξει η σύζυγός του στο σπίτι τους, τη βραδιά του δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, και ενώ ποτέ δεν έχει εκφραστεί αρνητικά για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο αποκάλυψε πως ηχογραφεί τα Eurogroup. Πάντως, όπως πρόσθεσε αργότερα, δεν έχει μιλήσει μαζί του από τον Σεπτέμβριο του 2015, οπότε δημιουργείται εύλογα η απορία πώς γνωρίζει τότε ότι ο διάδοχός του ηχογραφεί τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ.

«Δεν είχε αυταπάτες ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό και προσέφερε σε μένα το υπουργείο Οικονομικών» είπε κατηγορηματικά, διαψεύδοντας τη σχετική φράση που έχει πει ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν μετά την 5η Ιουλίου του 2015.

«Του είχα τηλεφωνήσει από την Αμερική και του είχα πει, πρόσεχε, αυτά που γίνονται τώρα στην Κύπρο, θα γίνουν και εδώ. Δηλαδή capital controls κλείσιμο τραπεζών κλπ. Τα εξήγησα και του είπα τι πρέπει να γίνει. Συμφώνησε και μου είπε να αναλάβω εγώ υπουργός, μετά τις εκλογές. Όταν πήγα να τα κάνω όμως, μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Εγώ είχα προτείνει να πω στον Ντράγκι, «θα σου κουρέψουμε τα ομόλογα». Αλλιώς ας μην είχαμε εκλεγεί. Όταν το είπα στον Ντράγκι, κυβερνητικοί κύκλοι μου έβαλαν τρικλοποδιά» είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όταν ρωτήθηκε από την Έλλη Στάη ποιους εννοεί, απάντησε λέγοντας τα ονόματα των Δραγασάκη- Χουλιαράκη. Σχετικά με τους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο και τη στάση τους στο δημοψήφισμα, πρόσθεσε: «Στελέχη της κυβέρνησης λειτουργούσαν υπέρ του ναι. Και ο πρωθυπουργός ήθελε να βγει το ναι».

Στην εκπομπή προβλήθηκε το βίντεο που γυρίστηκε στο σπίτι του κ. Βαρουφάκη, τη νύχτα της 5ης Ιουλίου. Σε αυτό βλέπουμε τον Γιάνη Βαρουφάκη να φοράει ένα γκρι στενό t-shirt και να έχει γείρει στον καναπέ του, κοιτώντας προς την κάμερα, την οποία κρατάει η Δανάη Στράτου, σε στυλ βιντεοσκοπημένου ημερολογίου.

Δείτε όσα λέει


Ερωτώμενος από τη δημοσιογράφο αν ισχύει αυτό που γράφει στο βιβλίο του, ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε «Τα κάναμε σαλάτα Γιάνη» και αν φοβόταν «να μην πάμε στου Γουδή», ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση, «ήταν κάτι χειρότερο, δεν μπορώ να το μεταφέρω».

Μιλώντας για την ταινία «Ενήλικοι στο δωμάτιο», που βασίζεται στο βιβλίο του και τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στην Αθήνα, ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25, αποκάλυψε ότι πρόσφατα υποδέχτηκε τον Κώστα Γαβρά σπίτι του, μαζί με τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος θα τον υποδυθεί στην ταινία. «Στην αρχή τσακωνόμασταν για τα πολιτικά, αλλά τελικά καταλήξαμε να μιλάμε μέχρι τις 6 το πρωί», είπε για τη γνωριμία του με τον ηθοποιό.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα